Razširitve igre Naseljenci otoka Catan

Družabna igra Naseljenci otoka Catan je namenjena za vse, ki so starejši od 10 let. Igrajo lahko največ 4 igralci, ki se bojujejo za svoje ozemlje. Vi in vaši soigralci igrate igro ob kateri zasedete otok Catan in ste na njem prvi priseljenci. Na njem gradite vasice in ceste, ki so povezane med njimi. Če vam Družabna igra naseljenci otoka Catan dobro gre od rok potem bodo vaše vasice počasi postale mesta in vi boste vedno boljše trgovali z svojimi surovinami, kot so les, ruda in podobno. Ob tej igri je potrebno kar nekaj razmišljanja, da vam posel uspe, saj vsekakor ne želite, da bi vas kdo od soigralcev premagal. Vsekakor pa morate biti pozorni, da do igre ne pride otrok mlajši od 3 let, ker je lahko zanj zelo nevarno, saj igra vsebuje majhne delce, ki jih lahko mlajši otrok poje.naseljenci-otoka-catan-družabna-igra

Družabna igra Naseljenci otoka Catan z mornarji, trgovci in barbari

Družabna igra (http://www.chebeltza.com/igrace/druzabne-igre-1.html) Naseljenci otoka Catan z trgovci in barbari vam ponuja nove razširitve petih novih scenarijev z novimi izzzivi, možnostmi in doživljanji osnove igranja igre. Širitev igre vam omogoča gradnjo naselij, mest in cest, ki ste si jih vedno želeli, tako sami kot v dvoje. Družabna igra Naseljenci otoka Catan z trgovci in barbari je igra za od 2 do 4 ljudi in traja nekje od 60 do 120 min.
Družabna igra Naseljenci otoka Catan z mornarji je igra za 2 do 4 igralce, ki traja nekje 75 min. Igralci bodo z svojim trgovanjem in razširitvami potrebovali ladje. Z njimi potujejo vzdolž obal po morju. Raziskujete nove obale, oceanijo, puščavo do pozabljenega rodu, kjer trgujete z svojim blago Catan. Posvečate se lahko tudi gradnji Kanarskih čudes, ki vas bodo pripeljale do velikega raziskovanja, le če se prepustite igranju in novim možnostim.

Družabna igra Naseljenci otoka Catan – mesta in vitezi

Igra traja od 60 do 120 min in je namenjena za 2 do 4 igralce, ki radi raziskujejo pustolovščine in gradijo svoje naselje. Da boste ob tej igri uživali je pomembno da dobro in podrobno poznate otok Catan in ste starejši od 12 let. Če sobro poznate otok in osnova pravila, potem naj nebi imeli težav, saj so naslednja pravila kar precej zapletena in nekdo, ki se ne spozna na to nebo mogel igrati. Mesta cvetijo in uspevajo zaradi vašega posla in če boste v igro vložili dovolj truda, boste nagrajeni z izjemno pustolovščino. Vsak, ki bo dovolj vlagal v svojo vojsko, bo obdržal mesta, v nasprotnem primeru vam barbari zaplenijo mesta. Pomembno je le, da postavite dovolj trdno viteško vojsko, ki se bo znala bojevati proti barbarom in vam rešila mesta.

https://www.youtube.com/watch?v=6CshKTXkHhA

V isti kategoriji: