Modni dodatki za barvite jesenske dni

V jesenskih dneh se približujejo hladnejši dnevi, kar precej vpliva na naše razpoloženje. Pomoč slabi volji je lahko pisan odsev v zrcalu, za kar poskrbite z izbiro raznobarvnih modnih dodatkov.uhani

Barve jeseni

Jesen se obarva v tople barve, tako naj tudi barve dodatkov odsevajo letni čas. Izbirate lahko med oranžno, rdečo in vsemi toni rjave barve, ki so lahko popestrene še z rumeno ali kako drugo živahnejšo barvo. Uhani, verižice in zapestnice, ki so narejene iz lesa, lahko odrazijo bistvo narave, medtem ko se lahko tudi drugi materiali dobro obnesejo. Če ne želite čisto naravnega izgleda, lahko izberete drznejše barve, ki jih barvno kombinirate s svojimi oblačili.

Uhani

Z uhani popestrite krajše frizure, prav tako pa lahko z njimi poudarite naravno obliko vašega obraza. Vsaka oblika obraza je primerna za nošnjo uhanov, le da boste morda morali najti pravi stil zase. V primeru, da imate daljše lase, bodo uhani prišli najbolj do izraza, če si ustvarite pričesko, ki odkrije obraz. Da preprečite zatikanje uhanov, je najbolje izbrati takšne, ki so zaobljenih oblik in ki niso viseči. V letošnji jeseni bodo v modi uhani, ki izgledajo kot več obročkov drug ob drugem.

Ogrlice


Debelejše ogrlice so v letošnjem letu zagotovo in. Kombinirate lahko različne materiale, od kovine do lesa ali različnih tkanin. Velja, da večja kot je verižica, bolje je. Tako si lahko brez varčevanja s prostorom privoščite skoraj pretirano velike ogrlice.

Šali in kape

Jesenske barve ponujajo razne možnosti kombinacije z najrazličnejšimi rutami in šali. Prav tako se lahko nekoliko poigrate z izbiro kape, ki bo ustrezala vašemu stilu, saj se pri tem skorajda ne morete zmotiti.
V jeseni se zabavajte in ustvarite svoj stil, ki naj vam bo pisan na kožo. Z dodatki, ki bodo le pika na i, pa ga zaokrožite, da boste zagotovo opaženi.

V isti kategoriji: