Kocke so najbolj priljubljene sodobne igrače

Med številnimi vrstami sodobno zasnovanih igrač močno prednjačijo kocke. So namreč zelo preproste, a vseeno izjemno domiselne ter vsestransko uporabne igrače. Tudi številni strokovnjaki so mnenja, da so kocke zagotovo najboljša spodbuda za kakovostno igranje. Z njihovo prisotnostjo namreč prav nikoli ne zmanjka zamisli ter izzivov. Iz kock praktično lahko sestavimo prav vse.

Priljubljena stalnica ostajajo kocke naše mladosti. To so kocke iz lesa. Poleg njih pa dandanes malčke navdušujejo tudi vstavljanke, piramide, skladovnice in sortirnice. Za majhne prstke se tako vedno najde kakšen nov izziv in nova zanimiva naloga. Kocke niso zgolj samo kocke, temveč so postale tudi tobogani za frnikule ter še marsikaj drugega. Če poznate Hubelino Pi komplet, potem zagotovo veste, o čem je govora.

Hubelino Pi je predstavnik nove generacije kock in toboganov

Hubelino Pi je gradbeni komplet toboganov za frnikule. Komplet vsebuje kar 99 različnih kosov. Združuje pa prefinjeno oblikovano zabavo, drzno hitrost in ne nazadnje tudi idealen začetek popolnoma novega sistema.

Hubelino Pi je predstavnik nove generacije kock in toboganov
Komplet Hubelino Pi vsebuje 29 drč za frnikule, 4 kovinske frnikule in 65 kock

Ker zlaganje stez Hubelino terja precej veliko kreativnosti, otroci pri sestavljanju učinkovito razvijajo prostorsko zaznavo, obenem pa jih igra spodbuja k logičnemu razmišljanju, prilagajanju, načrtovanju ter k opazovanju povsem enostavnih zakonitosti fizike. Sestavljanje je več kot odlična spodbuda za povsem samostojno analitično razmišljanje.

Kocke iz visokokakovostne plastike ABS

Hubelino Pi kocke so natančno narejene iz visokokakovostnega materiala – iz ABS plastike. Povsem primerljive so s kakovostjo originalnih kock. Odlična novica je tudi ta, da so z originalnimi 100 % kompatibilne. Slednje velja tudi za vse tovrstne kocke na trgu.

Video: Hubelino Pi Marble dirkalna steza za lego kocke

In kaj 99-delni komplet Hubelino Pi sploh vključuje? V kompletu je 29 drč za frnikule, 4 kovinske frnikule, 65 kock oziroma gradbenih elementov, osnovna plošča in priročnik.

Kje lahko kupite Hubelino pi po najdostopnejši ceni

Tovrstna igrača oziroma komplet vam je po najdostopnejši ceni na voljo v spletni prodajalni z igračami. V spletni trgovini ponudnika si lahko ogledate tudi odličen video posnetek, da si boste lahko še lažje predstavljali, kako bo potekala zabavna in nadvse poučna igra za vaše malčke.

Ne pozabite pa preveriti še drugih visokokakovostnih igrač, ki bi lahko zelo dobro vplivale na razvoj vaših malčkov. Največji poudarek pa spletni ponudnik otroških igrač daje lesenim igračam.

V isti kategoriji: