Zobni aparat za lep nasmeh in zdrave dlesni

Lep nasmeh vas polepša in pomladi. Nepravilna lega zob postopoma privede do kariesa, parodontoze in drugih vnetij. Pretesni stiki prav tako ovirajo ustno higieno. Aparat uredi vse nepravilnosti in ima dolgotrajne pozitivne posledice na vašo samopodobo. Zanj se ne odločajo samo mladoletniki, temveč tudi čedalje več mladih in starejših. Nove metode pripomorejo k ustreznem ortodontskem zdravljenju nepravilnosti tudi starejših, kar v preteklosti ni bilo mogoče. Estetski postopki niso več tako invazivni kot v preteklosti, zato se zanje odloča čedalje več ljudi.

Prva namestitev in zdravljenje

Zobni aparat se enostavno namesti brez invazivnih in bolečih postopkov. Vsak izdelek je ustvarjen individualno in prilagojen samemu uporabniku. Na ta način se dosežejo optimalni rezultati v šestih  do dvanajstih mesecih. Namesto čakanja na umetne nadomestke, implantate ali protezo, lahko čudovit nasmeh pridobite hitro ob pomoči strokovnjakov. Ponovno boste imeli normalen ugriz, brez bolečin ob zamaknitvi ali neustrezni legi ugriza. Napačen položaj čeljusti med hranjenjem obenem povzroča veliko stresa našemu organizmu. Presnova in prebava se upočasnita, kar privede do drugih zdravstvenih težav.

Ravna linija in pravilni lok

Zobni aparat poskrbi za ravno linijo, pravilni lok in zdrav ugriz. Nepravilna lega vpliva ne samo na našo samopodobo, temveč tudi na čeljustno konstitucijo posameznika. Preobremenjenost posameznih delov čeljusti privede do obrabe, poškodb in ran. Vsak zob ima določeno funkcijo, ki jo mora opravljati nemoteno in brez težav. Ortodont bo pregledal obstoječe stanje, predvidel zdravljenje ter v kratkem času poskrbel za vidne rezultate. Manj kariesa, manj vrtanja in brušenja, bo poskrbelo, da boste dolgo ohranili lastne zobe in da zobozdravnik ne bo pogosto obiskan.

Ohranite svoje zobe in se izognite protezi

Nihče se ne veseli obdobja namestitve proteze in popolne izgube lastnih zob. Vsi želimo čim dlje ohranjati visoko kvaliteto ustne higiene ter ostati celi. Zobni aparat preprečuje izpadanje zaradi gnilobe ali preobremenitve posameznih delov čeljusti. Poskrbi za pravilen ugriz, lep nasmeh in ohranjanje nedotaknjene sklenine. Namestitev je neboleča, aparati pa so postali skoraj nevidni in nemoteči.

 

 

V isti kategoriji: