Sprostitev in razvajanje z masažo

Masaža ne deluje zgolj na naše notranje počutje, temveč poskrbi za sproščanje vozlov, odpravo bolečin in krepitev mišic ter imunskega sistema. Dokazano je, da masaža Maribor deluje protistresno in uravnava notranje ravnovesje v našem telesu.masaza-maribor

Odprava stresa in popolni oddih

Privoščite svojim možganom in celemu telesu vsaj pol ure popolnega miru in sprostitve. Masaža Maribor (http://beaute.si) bo blagodejno vplivala na vse vaše telo, saj se boste lahko sprostili in odklopili od vsakodnevnega stresa. Masaža ni namenjena zgolj sprostitvi in razvajanju. Masiramo se lahko tudi zaradi želje po oblikovanju telesa in odpravi bolečine. Priporočljiva je tudi za odpravo nespečnosti in depresije. Masaža Maribor pozitivno vpliva na vaše počutje, vas razbremeni in sprosti.

Pozitivne in negativne posledice masaže

Masaža ima veliko več pozitivnih, kot negativnih posledic. Negativne posledice, kot so poškodbe, bolečine in krči so ponavadi posledica masaže pri nešolanih maserjih. Masaža telesa mora biti vedno izvedena v profesionalnem salonu, saj lahko le tako preprečite nastanek poškodb mišic in vezi. Pravilno izvedena masaža na vaše telo deluje blagodejno, saj odpravi krče v mišicah, bolečine v hrbtenici in težave s stopali.

Globinski učinki masaže

Klasična masaža vsebuje masažne prijeme, kot so glajenje, tresenje, gnetenje, vtiranje in rahlo udarjanje. Masaža traja 30 ali 60 minut in vsebuje masiranje glave, vratu, prsnega koša, hrbta ter rok in nog. Masaža Maribor pospeši pretok krvi po vašem telesu, pomaga pri drenaži limfne tekočine in raztegovanju skrčenih mišic. Z masažo odplaknemo toksine in mlečno kislino iz tkiva ter pospešimo presnovo. Maser masažo izvaja ročno z obdelavo mehkih tkiv v telesu in nežno obdelavo kože. Hrbtenice in kosti nikoli ne masira.

Preventivno naročanje na klasično masažo celega telesa

Ljudje se najpogosteje naročijo na masažo, ko so v bolečinah. Masaža Maribor je sicer namenjena odpravi bolečin, vendar ima tudi druge terapevtske učinke. Za vaše telo je bolje, da se preventivno večkrat naročite na masažo posameznega dela telesa, torej hrbta, nog, rok in stopal ali pa na klasično masažo celotnega telesa.

V isti kategoriji: