Yogu Joy za zdrav užitek

Mmm, bi si tudi vi sedajle zaželi nekaj sladkega? Vsi poznamo ta občutek, ki ga največkrat potešimo s koščkom čokolade, bombonov ali kakšno drugo slaščico, čeprav vemo, da to ni najbolj zdravo. Veliko bolj zdravo bi bilo, če bi namesto slaščic izbrali sladko sadje, a kaj, ko nas to ne zadovolji tako oziroma ne poteši naše želje po sladkem. To željo pa zagotovo poteši sladoled, ki ga lahko na zdrav način pripravimo tudi doma z aparatom Yogu Joy, ki iz sadja naredi sladoled oziroma zamrznjen sadni jogurt, po katerem je aparat dobil tudi ime.

Kaj je Yogu Joy?

Kot že povedano, je Yogu Joy prav poseben aparat za sladoled oziroma zamrznjen jogurt, ki v svetu postaja pravi hit. Od običajnih aparatov za sladoled se razlikuje po tem, da lahko v njem pripravite čudovito zmrzlino iz samega sadja brez drugih dodatkov, kot je mleko, smetana, sladkor. Torej gre za pripravo sladkega užitka na popolnoma zdrav in zelo preprost način.

Kako do zdravega užitka?

Zdrava hrana ne vsebuje dodanega sladkorja, zato marsikomu ni ravno zelo okusna. Vendar pa sladke banane in drugo sadje poskrbijo, da dodanega belega rafiniranega sladkorja ne bomo prav nič pogrešali. Za zdrav užitek oziroma zdrav sladoled ali zamrznjen jogurt tako potrebujemo le zamrznjene banane, po želji pa še drugo sadje ali dodatke, ter seveda aparat Yogu Joy.
Banane zamrznete za 24 ur in jih 10 minut, preden želite jesti svoj sadni in zdravi sladoled oziroma jogurt, vzamete iz zamrzovalnika. Lahko dodate še sadje po izbiri, pomembno je le, da ga narežete na manjše koščke, nato pa vse skupaj date v Yogu Joy, pripravite še skodelico in žličko ter uživate.

yogu-joy-aparat_za_sladoled_in_jogurt

Obožujejo ga tako otroci kot tudi odrasli

Otroci in odrasli imajo radi sladko, še raje pa odrasli vidijo, da je tisto, kar jedo, ne samo dobro in sladko, ampak tudi zdravo. Takšno hrano raje ponudijo tudi otrokom. Da bodo oboji zadovoljni, poskrbi aparat za pripravo zamrznjenega jogurta oziroma popolnoma sadnega sladoleda Yogu Joy, ki v trenutku poskrbi za zdrav sadni užitek.
Privoščite si ga brez slabe vesti! Sadje je zdravo in dobro, zato lahko uživamo v njem na malo drugačen in bolj zabaven način – v obliki sladoleda ali zamrznjenega jogurta. Če želite mu seveda lahko dodate tudi druge dodatke, kot je na primer smetana, vendar to res ni potrebno. To boste videli, če boste preizkusili sladoled oziroma zamrznjen jogurt, ki je narejen zgolj iz sadja. Odličen je!

V isti kategoriji: