Zamenjava stekla ali nakup novega pametnega telefona?

Moderni pametni telefoni so izredne naprave. Z njimi si življenja sploh ne moremo več predstavljati. Omogočajo nam, da preverimo elektronsko pošto, igramo igrice, se pogovarjamo s prijatelji in še mnogo več. To so samo nekateri od razlogov, ki pričajo o njihovih neprecenljivih zmožnosti. Dandanes veliko proizvajalcev ojača nove modele mobijev z odpornim ohišjem na udarce in drugimi tehnologijami. Steklo pa je najbolj občutljiv predel na naši pametni napravi. Tako se lahko hitro znajdemo v situaciji, kjer bomo potrebovali popravilo ekrana mobilnega telefona.

Usposobimo staro napravo v delujoče stanje

Nakup novega mobilca nas lahko resno udari po žepu. Tako lahko nova naprava stane več kot je naš cel mesečni zaslužek. To se predvsem opazi pri telefonih vodilnih proizvajalcev. To je tudi razlog, da je v večini primerov popravilo veliko bolj smiselno od nakupa novega telefona. Na srečo obstaja veliko vrhunskih servisov za popravilo ekrana mobilnega telefona in drugih delov, kot je www.gizzmo.si.

Prihranimo pri stroških popravila

Res je, da je pokvarjen mobilni telefon najlažje zamenjati z novim. To sicer samo po sebi ni slaba ideja. Je pa res, da s tem veliko tvegamo. Temu je tako, saj morda naša stara naprava potrebujemo samo popravilo ekrana, zamenjavo baterije ali drugo malenkost. Zamenjava poškodovanega dela je veliko cenejša od nakupa novega pametnega telefona. Tako bomo prihranili finančna sredstva za druge stvari in bolj nujne stvari. Obenem pa se bomo lahko spet ponovno pogovarjali s prijatelji in uporabljali raznovrstne aplikacije na poznanem uporabniškem vmesniku.

Zamenjava z rabljeno napravo?

Ena izmed možnosti za popravilo telefona je tudi zamenjava za rabljeno napravo. Dejstvo pa je, da novejši mobilni telefoni imajo dokaj visoko ceno na rabljenem trgu. Tako redko dobimo dobro kupčijo in spet plačamo veliko več kot smo pričakovali.

V večini primerov je potrebna zamenjava samega zaslona. Ta se lahko razbije ob padcu na tla in drugih močnih udarcih. Cena popravila ekrana mobilnega telefona pa je veliko nižja od nove, kot tudi rabljene naprave.

Dodatna garancija na zamenjavo zaslona

Vsak kvaliteten servis prizna garancijo na popravilo zaslona. Tako ne potrebujemo skrbeti o možnih napakah serviserja ali samega zaslona. Tako lahko tudi malo starejšo ali novo napravo usposobimo brez skrbi, da bi kaj kasneje odpovedalo. Poleg tega pa prihranimo sredstva, saj smo telefon popravili izven uradnih servisov.

Na samem servisu lahko tudi velikokrat kupimo dodatno zaščito za naš ekran. Tako je možno, da nam strokovnjak namesti tanek sloj zaščitne folije na ekran, ki ga bo varoval pred praskami, udarci in drugimi poškodbami.

Dejstvo je, da je mobilni telefon majhna a nujno potrebna naprava. Tako je popravilo ekrana mobilnega telefona najboljša možnost za večino uporabnikov.

V isti kategoriji: