Magento – platforma za izdelavo vrhunskih spletnih trgovin po vaših željah

Magento je sestavljen iz modulov in tem, ki omogočajo, da vašo spletno trgovino prilagodite svojim potrebam in željam. Z moduli lahko dodajate funkcije, ki bodo povečale vašo prodajo, z temami pa lahko ustvarite privlačen in uporabniku prijazen dizajn. Vašo trgovino lahko še bolj izboljšate z različnimi zunanjimi sistemi (plugini), ki vam omogočajo, da imate več možnosti plačila, upravljanja podatkov, dostave in sledenja paketom, optimizacije hitrosti, povezovanja z družabnimi omrežji in še veliko več.

Izjemna učinkovitost

Magento je dovolj močan in fleksibilen, da lahko zadovolji potrebe najbolj zahtevnih podjetij. Lahko brez težav upravlja spletne trgovine z več tisoč izdelki – edina omejitev je kapaciteta vašega strežnika. Ni pa treba skrbeti, če ste še na začetku svoje poslovne poti – Magento je lahko prava izbira tudi za vas. Deluje na principu razširitev, tako da ga nikoli ne bo treba zamenjati z drugo platformo, če se bo vaša spletna trgovina razvijala in rastla.

Prilagoditev, hitrost, personalizacija – prednosti Magenta.

Prijazen do iskalnikov

Platforma Magento je zasnovana tako, da je optimalna za iskalnike, saj omogoča enostavno indeksiranje vaših izdelkov. Tako bo vaša spletna trgovina dobila veliko organskega obiska, kar bo pripomoglo k višji uvrstitvi v iskalnih rezultatih.

Močna in povezana podporna skupnost

Več kot 240.000 podjetij je izbralo Magento za svojo spletno prodajo, certificirani Magento strokovnjaki, katerih dejavnost je izdelava spletnih trgovin Magento, pa so prisotni v 35 državah po svetu. Več kot 800.000 programerjev se ukvarja z razvojem platforme, kar zagotavlja odlične možnosti za povezovanje ter hitro in učinkovito reševanje problemov, s katerimi se soočate spletni prodajalci.

Ustvarjen za prodajo

Čeprav obstaja veliko CMS sistemov, na katerih lahko izdelate spletno trgovino, je Magento edini, ki je bil ustvarjen in namenjen izključno za prodajo. To se odraža v naprednih možnostih, ki jih ponuja: omogoča namreč prilagodljive pristajalne strani, različne produktne pakete, up-sell-e in cross-sell-e, promocijske kupone, integracijo e-novic, listo želja, e-sporočila ob zapuščeni košarici in še mnogo več.

Razširljivost in rast spletne trgovine

Magento je platforma, ki je zasnovana tako, da podpira rast in razvoj vaše spletne trgovine. Ne glede na to, ali ste majhno podjetje, ki šele začenja svojo spletno prodajo, ali veliko podjetje z več milijoni obiskovalcev na mesec, vam Magento omogoča, da svojo spletno trgovino prilagodite svoji velikosti in ciljem. Magento lahko brez težav obvladuje velike količine prometa in podatkov ter zagotavlja hitro in odzivno delovanje spletne trgovine tudi v času vrhuncev prodaje. To izboljšuje zadovoljstvo kupcev in zmanjšuje možnost izgube prodaje zaradi počasnega nalaganja strani. Magento vam tudi omogoča, da dodajate nove funkcionalnosti in možnosti vaši spletni trgovini, ko se vaše poslovanje širi in raste. Tako lahko izkoristite nove priložnosti na trgu in se prilagodite spremembam v povpraševanju. Magento vam prav tako omogoča upravljanje več spletnih trgovin z enega samega mesta. To je zelo priročno za podjetja z več blagovnimi znamkami ali različnimi geografskimi trgi, saj lahko centralizirano nadzorujete svojo spletno prisotnost.

Optimizacija za iskalnike in povečanje prometa

Magento je platforma, ki ima veliko funkcij in nastavitev, ki vam pomagajo optimizirati vašo spletno trgovino za iskalnike (SEO) in povečati promet na vašem spletnem mestu. SEO je pomemben del vsake spletne trgovine, saj vpliva na to, kako visoko se vaše spletno mesto uvršča v rezultatih iskanja in kako pogosto ga najdejo potencialni kupci. Nekatere ključne SEO funkcije v Magentu so: prilagodljivi naslovi URL, ki opisujejo vsebino strani; optimizacija strani izdelkov z meta oznakami, ključnimi besedami in opisi; generiranje zemljevidov spletnih mest, ki pomagajo iskalnikom indeksirati vaše spletno mesto; in še mnogo več. Te funkcije vam pomagajo ustvariti spletno mesto, ki je strukturirano in informativno za iskalnike in kupce. Prednost SEO funkcij v Magentu je tudi, da so enostavne za uporabo in ne zahtevajo veliko tehničnega znanja. Tako lahko sami optimizirate svoje spletno mesto za iskalnike, brez da bi morali najeti strokovnjaka.

Funkcionalnosti za upravljanje spletne trgovine

Magento je platforma, ki ima veliko vgrajenih funkcionalnosti, ki vam olajšajo upravljanje vaše spletne trgovine. Nekatere ključne funkcionalnosti v Magentu so: učinkovito upravljanje izdelkov z možnostjo dodajanja, urejanja in brisanja izdelkov; prilagodljive možnosti obdavčitve in dostave, ki se lahko prilagodijo različnim državam in regijam; integrirana obdelava plačil z različnimi ponudniki plačilnih storitev; napredne promocije in popusti, ki vam omogočajo ustvarjanje privlačnih ponudb za vaše kupce; podrobno poročanje in analitika, ki vam omogočajo spremljanje uspešnosti vaše spletne trgovine. Te funkcionalnosti vam pomagajo pri učinkovitem in uspešnem poslovanju vaše spletne trgovine. Prednost funkcionalnosti v Magentu je tudi, da so zelo prilagodljive. Lahko jih prilagodite svojim specifičnim potrebam in željam ter tako ustvarite edinstveno spletno trgovino, ki ustreza vašemu podjetju.

V isti kategoriji:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *