Nakup nosilcev strešnih nosilcev za avto

V prtljažniku vozila prevažamo marsikaj. Včasih pa je takšen prostor preprosto premajhen, zato smo v zadregi. To se zgodi na primer, ko želimo v avtomobilu shraniti kakšen kos daljše opreme za smučanje ali kakšno drugo aktivnost. V tem primeru se lahko odlično obnese avtomobilski nosilec za smuči.

Nosilci za smuči za avto so na voljo v specializiranih prodajalnah, kjer vam pri nakupu lahko izjemno koristno svetujejo izkušeni ter strokovno podkovani prodajalci. Ti vam lahko pomagajo tudi pri nameščanju nosilca.

Nosilci na strehi avta za povečevanje tovorne kapacitete

Vsak letni čas prinaša številne priložnosti, da se s svojim jeklenim konjičkom odpeljete na krajši ali daljši izlet. Ker s seboj na pot radi odnesemo številne pripomočke in rekvizite, ki so lahko tudi večje velikosti, se neredko znajdemo v stiski, kam z vso prtljago. V tem primeru nam lahko pridejo prav nosilci na strehi avta. Ti so lahko posebej namenjeni za smuči, obenem pa še za številne druge kose opreme.

strešni nosilci za avto za več protora v avtu
Ko se s svojim jeklenim konjičkom odpeljemo na krajši ali daljši izlet seboj na pot radi odnesemo številne pripomočke in rekvizite, ki so lahko tudi večje velikosti, se neredko znajdemo v stiski, kam z vso prtljago. V tem primeru nam lahko pridejo prav nosilci na strehi avta.

Lahko torej rečemo, da je strešni nosilec na vozilu ena od najboljših rešitev za povečanje tovorne kapacitete, ker omogoča varno in brezskrbno pot. Na trgu so na voljo različni nosilci za strehe vozil. Med seboj se predvsem razlikujejo po velikosti, zmogljivosti, prostornini pa tudi po ceni.

Izbira primernega strešnega nosilca za avto

Preden kupite strešni avto nosilec za smuči ali katero koli drugo vrsto nosilca ali morda strešni kovček, se morate pozanimati o tem, kako varen je izbrani. To pomeni tudi, ali lahko opremo v kovčku pritrdite tako čvrsto, da ob morebitnem nenadnem zaviranju oprema ostane ne svojem mestu. Obenem preverite tudi, kako zahtevna je sama pritrditev oziroma montaža nosilca ali kovčka na strehi avta.

Univerzalni strešni nosilci za avto Nordrive

Daleč najustreznejši so strešni nosilci za avto, ki so originalni. Ti so namreč narejeni točno za vaš model vozila. Posledično se mu optimalno prilegajo. V nadaljevanju je pri izbiri kovčka za streho avta pomembna velikost. Ta se praviloma giblje nekje med 350 in 450 litri. Vprašajte se, ali vam bo izbrani kovček dobro služil tudi v zimskem času, ko boste morali na primer na pot s seboj vzeti smuči. V tem primeru mora biti njegova dolžina približno 190 centimetrov.

Varni in kakovostni avto strešni nosilci

Zlasti je ključno, da izberete čim bolj kakovostne in varne strešne nosilce za vaše vozilo. Takšen dodatek na avtu ne bo popustil niti pod silo prtljage. Poskrbite, da bo izbrana oprema za prevažanje dovolj varna tudi pred vlomilci.

V isti kategoriji:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *