Odvzemite moč cigareti in jo vržite stran s pomočjo revolucionarnega produkta

Maja je bila suženj cigarete. Kadila je 30 cigaret na dan. Nikotin je spremljal vsa njena stanja in dogodke: pitje kave, odmore v službi, živčnost in raztresenost.

Dragi moji, jaz sem Maja iz Kopra. O sebi govorim v tretji osebi in v pretekliku, saj te osebe ne poznam več. Jaz sem sedaj nova Maja, s čistimi pljuči, ki se je odvadila kajenja. Prenehala sem se ogrožati. Ena dobra poteza je bila dovolj, da so moji najdražji prenehali biti pasivni kadilci.

Stara sem 32 let, začela pa sem kaditi, čim sem se usedla v srednješolsko klop. Samo sebe sem prepričala, da me cigareta sprošča. Sedaj, kadar vidim žensko, ki gre po cesti in kadi, se zgrozim. Prizor očesu nikakor ni prijeten. Isto sem počela tudi sama. Vsi so me postrani gledali.

15 let sem aktivno uživala nikotin. Nekega dne sem se pogledala v ogledalo in koža na mojem obrazu je delovala bolna. Izgubila je naravno barvo in porumenela. Da niti ne omenjam suhe kože. Celo beločnice so dobile nek rumenkast pigment. Skratka, izgledala sem 20 let starejša.

Tistega trenutka sem hotela vreči stran cigarete. Moje neuspešno odvajanje je trajalo 2 leti. Šla sem čez abstinenčno krizo vsakič, ko sem nehala kaditi. V tem obdobju sem preskusila razne izdelke proti kajenju. Elektronske cigarete, hipnoza in tablete za odvajanje so bile stran vržen denar. Vsi ti izdelki so imeli le dobro propagando, učinkovitost pa je bila čista nula. Mislila sem, da so vsi isti, dokler nekega nisem naletela na Nil Smoke magnete.

Naravno sredstvo, katerega učinkovitost sem izkusila na lastni koži

Nil Smoke magnete sem naročila na internetu. Oni so me prepričali, da ni vse laž, kar se trdi na tej platformi. Super hitra dostava je še povečala mojo željo, da jih preskusim in neham kaditi.

Moram reči, da sem bila na začetku skeptična. Kadila sem 15 let, oni pa so obljubljali, da odvržeš cigareto v samo 7 dneh. Ne glede na to, koliko časa že kadite – 5 let, 20 let, polovico življenja.

Učinkovitost tega naravnega izdelka je osnovana na principu vzhodnjaške medicine. Nil Smoke magneti izvajajo akupresuro, ki stimulira ključne točke v uhlju. Rezultat tega je povišana proizvodnja endorfinov. Nil Smoke vam daje občutek zadovoljstva, vam daje energijo in moč, da nikoli več ne posežete po cigareti. Ta metoda zagotavlja opustitev kajenja v 98% primerov.

Po navodilih sem namestila ta 2 močna magnetka na akupresurno točko v uhlju. Za maksimalen učinek sem ju nosila 3-4 ure na dan.

Delila bom z vami svoje rezultate in izboljšanja: Po:

  • 7 dneh – odvrgla sem cigareto brez abstinenčne krize
  • 2 tednih – izginil je trdovraten kašelj
  • 4 tednih – moja koža se je pomladila in dobila nazaj svojo naravno barvo
  • 12 mesecih – nisem prižgala niti ene cigarete, odkar sem pričela uporabljati Nil Smoke magnete

Izračunala sem koliko denarja sem prihranila. Ne boste verjeli, ampak lahko prihranite tudi do 2000 evrov na leto! Samo če opustite nikotin. Nil Smoke bo za vas prihranil denar. Preobrazil pa bo tudi vaš videz in bo vaša pot k ozdravitvi.

V isti kategoriji: