S čim vse se lahko prehranjujejo pasji mladički

Pasji mladički se praviloma najhitreje razvijajo v prvih šestih mesecih po rojstvu. Tedaj je zato še toliko pomembneje, da natančno veste, kaj lahko jedo oziroma koliko hrane potrebujejo ter seveda kolikokrat na dan jih lahko hranimo. Izjemno pomembno je torej začetno obdobje rasti pasjega mladička. To namreč vpliva na zdravje psa tudi v kasnejših letih.

Življenjsko obdobje mladičev psov v prvih šestih mesecih imenujemo pediatrična faza življenja. V tem obdobju se mladičkom razvijejo dolge kosti ter pripadajoča tkiva, mišice ter notranji organi. Oblikujejo se nove povezave sistema živčevja, razvijejo se kognitivne in možganske funkcije, izoblikuje se tudi močan imunski sistem.

Spletna trgovina za živali

Če ste pred kratkem domov pripeljali kakšnega pasjega mladička ali katero drugo živalco, ste najverjetneje zanjo najprej pripravili primeren prostor. V kotiček ste namestili tudi vse potrebne posodice in druge pripomočke. Odlično bi bilo tudi to, da ste že našli primerno trgovino, kjer boste kupovali tudi ustrezno hrano.

Pasji mladički se razvijajo najhitreje v prvih 6 tednih.
Pomembno je, da pasjemu mladičku dajete pravo hrano, ki bo pripomogla k njegovemu zdravemu razvoju.

Trgovina za male živali je k sreči dandanes na voljo že skorajda v vsakem nekoliko večjem kraju. Kljub temu pa nam je včasih trgovina tako nepriročna, da si moramo posebej vzeti čas in oditi tja po nakupih. V tem primeru se nam hrana za živali bolj splača nakupovati na spletu. Odlična novica je ta, da obstaja nekaj izjemno dobrih trgovin male živali. Lastniki vas ne navdušujejo samo s kakovostno in cenovno dostopno hrano, temveč tudi z drugimi izdelki za vaše hišne ljubljenčke.

Koristni nasveti za prav vse male živali

Na sploh vam lahko spletna trgovina za male živali prinese veliko koristi. Ena od njih je tudi ta, da vam lastniki v obliki blogov in drugih zapisov povsem brezplačno ponujajo izjemno dobre nasvete, ki so povezani ne samo s hranjenjem, temveč tudi na sploh z vzgojo živali.

Spletna trgovina za male živali vam svetuje pri nakupu hrane za živali in kako vzgajajte svojega pasjega mladička.

V isti kategoriji: