Promocijski tekstil za zaposlene, stranke in poslovne partnerje

Promocijski tekstil v resnici predstavlja nabor najrazličnejših kosov oblačil in drugih dodatkov. Ravno zato je še toliko pomembneje, da pri izbiri premislite, kateri kos oblačila bi lahko najbolje koristil vašim zaposlenim. Ne nazadnje pa boste promocijski tekstil zagotovo podarili še svojim zvestim strankam, poslovnim partnerjem ter še komu.

Brezrokavniki
Brezrokavniki so na trgu prisotni že vrsto let.

Promocijske športne jakne

Promocijski tekstil vključuje na primer majice, kape, rokavice, jakne, jopice, hlače. Torej v resnici lahko prav vse kose oblačil. Pri izbiri promocijskega materiala pazite predvsem na to, da bo narejen iz kakovostnih sestavin in ne glejte toliko na celo. Oblačila bodo zaposleni in drugi lahko uporabljali celo na delovnem mestu ali pa v prostem času. Kaj kmalu bodo videli, ali je darilo kakovostno. Če bo, bodo še bolje vedeli, da jih cenite in upoštevate. To pa je za poslovni odnos vsekakor bistveno.

Preberite naslednji članek: Pomembnost delovnih hlač

Delovne hlače so namenjene zaščiti zdravja posameznika in zagotavljanju funkcionalnosti. Delovne hlače morajo biti primerne velikosti, da uporabniku zagotavljajo udobje in ga ne motijo pri raznovrstnih opravilih. 

Promocijske športne jakne so ena od boljših izbir. Takšna promocijska darila niso ravno najbolj po ceni, po drugi strani pa se dobre in učinkovite ljudi v podjetju mora nagraditi. Ko jim boste podarili lepo krojene promocijske športne jakne, se lahko skupaj z njimi odpravite na izlet. Pogoj je, da imajo na sebi športno jakno. Tako boste tudi izven delovnega okolja delovali kot povezana celota.

Brezrokavniki so izjemno vsestranski kos oblačila

Brezrokavniki so na trgu prisotni že vrsto let. Že od samih začetkov veljajo za zelo priljubljen in cenjen kos oblačila. Lahko ga oblečete za delo, za sprehod in ne nazadnje tudi za kakšen pomembnejši dogodek. Na trgu so vam namreč na voljo tako športni kot tudi elegantno zasnovani brezrokavniki. A ne glede na to, po kateri vrsti boste posegali, za vse velja, da so izjemno uporabni.

V brezrokavnike se ne nazadnje radi oblečejo tudi najmlajši. Dobro je, da jim omogočimo izvedbo v zelo živi barvi, da so na cesti še opaznejši kot sicer.

V isti kategoriji: