Katere so ključne lastnosti in prednosti plinskega žara Weber Spirit E-310?

Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-310 ponuja veliko prostora. 3412 kvadratnih centimetrov celotne površine; 2735 kvadratnih centimetrov površine za kuhanje in 677 kvadratnih centimetrov prostora za segrevanje.

Rešetke za kuhanje iz nerjavečega jekla omogočajo enakomerno kuhanje. Iz nagnjenih tirnic za aromo se kadi, ko med kuhanjem na njih padajo sokovi. To daje hrani odličen okus.

Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-310 je opremljen s tremi gorilniki iz nerjavečega jekla, ki proizvajajo 32.000 BTU na uro. Elektronski crossover sistem za vžig zagotavlja hiter in zanesljiv vžig. Opremljen je s termometrom, nameščenim spredaj, kar omogoča enostavno uravnavanje temperature.

Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-310 je opremljen z 10-metrsko cevjo za priključitev na zemeljski plin. Sprednji in zadnji vrtljivi kolesci za enostavno premikanje.

Ali obstajajo kakšne slabosti?

Šli smo skozi številna mnenja o žaru Weber Spirit II 310 in naleteli na 2 pomanjkljivosti:

-uporablja se lahko samo v domovih, kjer je zemeljski plin napeljan na dvorišče ali teraso.

-primeren je za pare in manjša druženja – večja zabava potrebuje večji žar.

Zaključek

Če iščete manjši žar in je vaša hiša opremljena z zemeljskim plinom, potem je žar Weber Spirit E310 idealen za vas. Je zelo učinkovit in zmogljiv žar. Morda je za nekatere malo predrag, vendar ob upoštevanju značilnosti in funkcionalnosti je cena več kot primerna. Če želite prihraniti denar, lahko kupite ta žar na Amazonu.

Ko iščem najboljšo linijo žarov, je Weber prvo ime, ki mi pride na misel. Weber posluje v ZDA že več kot šestdeset let. Kot mnogi Američani, imam tudi jaz prijetne spomine na Weberjeve žare, ki združujejo družino.

V isti kategoriji: