Udobna postelja po meri

Bi se radi dobro naspali? Pogosto vzrok za slab spanec tiči v slabi vzmetnici oziroma jogiju oziroma v slabi postelji. Slabega spanca vas zato lahko odreši postelja po meri, ki bo poskrbela za to, da se boste končno dobro naspali.udobna-postelja

Udobno spanje

Če se že zvečer, ko se boste ulegli v posteljo, v njej nikakor ne boste mogli dobro namestiti, je le majhna možnost, da se boste v njej tudi dobro naspali, pa četudi boste še tako utrujeni. Problem je dobro poznan tistim, ki veliko potujejo, saj se prav po postelji pogosto loči dražja namestitev od cenejše – postelje v luksuznih hotelih so navadno večje in bolj udobne.

Postelja ne sme škripati, zato mora imeti kakovostno narejeno ogrodje. Ne le, da ne sme škripati, ko jo kupimo, temveč tudi kasneje, saj jo bomo verjetno uporabljali dolgo časa. Postelje namreč ne kupujemo le za nekaj let, ampak včasih celo za celo življenje. Zato je prav, da kupimo udobno posteljo, v kateri se bomo brez težav dobro naspali.

Dober spanec je pomemben za naše zdravje in počutje ter vpliva tudi na ostala področja življenja. Če smo nenaspani, je težje začeti nov dan, težje obvladovati stres, smo brezvoljni in bolj občutljivi. Nakup postelje zato enak nakupu drugega pohištva, ampak je veliko bolj pomemben, zato vam za kvalitetno posteljo ne sme biti škoda denarja.

Tisti, ki ste višje postave, poznate tudi problem prekratke postelje, sploh v primeru, če se uležete na trebuh in vam noge visijo čez rob. To je zelo neprijetno, zato je prav, da je postelja dovolj dolga, da se v njej dobro naspite.

Prostor za shranjevanje

Idealna postelja pa ne omogoča le dobrega spanca in vsega udobja, ki si ga zaželite, ampak tudi veliko prostora za shranjevanje. Tako lahko pod vašo posteljo shranite marsikaj. Postelja po meri tako ni le postelja, ki je velika toliko, da se v njej dobro naspite, ki je kakovostno zasnovana in narejena iz prav tako kakovostnih materialov, ampak lahko po meri zasnujete tudi shranjevalni prostor pod njo.

Namesto, da spalnico natrpate z omarami, raje izkoristite še prostor pod posteljo in tja namestite enega ali več predalov, kamor boste lahko shranjevali stvari. Tako bo prostor videti bolj pospravljen in manj natrpan, vi pa boste v njem bolje spali.

Iz spalnice pa naravnost v kuhinjo na zajtrk! Potrebujete le še opremo in ne pozabite kako pomembni so kuhinjski stoli in drugi elementi.

V isti kategoriji: