Zanimivi napisi za majice in oblikovanje oblačil po meri

Prek spleta lahko oblikujete in naročite zanimiva oblačila po meri. Izberete lahko lastne napise za majice, naložite svoje fotografije ali slike ter izdelke natisnete. Pri oblikovanju ste lahko povsem samostojni, ali pa vam pomagajo grafični oblikovalci.

Tisk na majice s kratkimi rokavi

Majice s kratkimi rokavi so najbolj priljubljeno poletno in prehodno oblačilo vseh moških. V kolikor izbirate oblačilo zase ali za svoje bližnje, jih lahko tudi presenetite z oblačilom po meri. Na majice natisnete različne napise, kot so imena glasbenih skupin, naslovi filmov ali televizijskih serij, imena zgodovinskih oseb ali pa uporabite smešne in zanimive citate slavnih avtorjev. Pri izbiri napisa za oblačila je dobro, da razmislite o dolžini besedila, saj ne sme biti predolgo.

Zanimiva oblačila po meri.
Prek spleta lahko oblikujete in naročite zanimiva oblačila po meri.

Kratke majice z napisi za fantovščine

Veliko svatov se odloči, da so obliki napisi za majice, ki so namenjeni ovekovečenju dogodka, popolno darilo. Na obleke tako natisnejo datum poroke, datum fantovščine, smešne slike, smešne napise, kraj praznovanja in podobno. Nekateri natisnejo na hrbet tudi imena vseh svatov na fantovščini ali pa se samo lastnoročno podpišejo na hrbet, čim so slike na sprednji strani majice natisnjene.

Majice za športne navdušence

V kolikor imate v družini ali v krogu prijateljev športne navdušence, so oblačila z napisi imen športnikov odlična rešitev. Namesto kupovanja dragih športnih dresov, ga lahko oblikujete sami. Prednost nakupa bombažne majice z napisom je tudi v tem, da so bombažni izdelki dlje obstojni od sintetičnih dresov. Oblikujete lahko različne napise za oblačila, ki jih natisnete v večjem številu ter tako podarite ljubljenemu v spomin.

Potek oblikovanja oblačil po meri

Na spletu najprej izberite vrsto obleke. Izbirate lahko med majicami s kratkimi rokavi, majicami z dolgimi rokavi, puloverji s kapuco in navadnimi puloverji. V kolikor ste se odločili za majico, nadalje izberite model oziroma obliko. Odločite se lahko med žensko, otroško in unisex majico. Nadalje izberite še velikost oblačila in barvo. V zadnji fazi pa oblikujte še napis za majico in dodajte sliko.

Oblikovanje slike in napisa pred tiskom

Pred tiskom lahko sami oblikujete in obdelate sliko in napis, ali pa za pomoč prosite grafičnega oblikovalca, ki je zaposlen pri podjetju za tisk na oblačila. Prosite tudi za pomoč pri izbiri tipa, barve in velikosti pisave. Pomaga naj vam tudi pri poziciji besedila in slike.

Preberite si še naslednji članek: Promocijski tekstil za zaposlene, stranke in poslovne partnerje

Promocijski tekstil v resnici predstavlja nabor najrazličnejših kosov oblačil in drugih dodatkov. 

V isti kategoriji: