Najboljša navigacija za Android naprave

Pametni telefoni so nam olajšali mnogo stvari v življenju in sedaj so postali tudi zvesti pomočnik voznikom na poti. Navigacija za Android je ključnega pomena za vse voznike, ki potrebujejo pomoč na cesti. V zadnjih letih je sama tehnologija pametnih telefonov toliko napredovala, da lahko rečemo, da so pametni telefoni postali majhni prenosni računalniki, ki zmorejo skoraj vse. Poglejmo si enega izmed najboljših navigacijskih programov za Android telefone.

Sygic GPS

Nova navigacija za Android na trgu mnogih izstopa po preprostem uporabniškem vmesniku, natančnosti in podrobnost svetovnih zemljevidov. Sygic GPS lahko namestimo na Andorid in iOS naprave brezplačno s 7 dnevnim preskusnim obdobjem. V zadnjem letu je postala to ena izmed najbolj uporabljenih aplikacij na pametnih telefonih.

Ko prvič poženemo aplikacijo nas vpraša, katere mape želimo prenesti za naš sistem. Mape so narejene od svetovno znanega izdelovalca TomTom in so na voljo za skoraj vse regije sveta. Največja zanimivost so izpisane točke interesa. Tukaj lahko vidimo vse, kar bi vsakega voznika lahko zanimalo, kot so restavracije, nakupovalni centri, vulkanizerji, mehaniki, bencinske črpalke in drugo.

Za lažje vodenje

Navigacija za Android Sygic ima funkcijo glasovnega vodenja, kar nam olajša vožnjo. Tako ne rabimo vedno gledati v napravo in se lahko fokusiramo na samo vožnjo. Vse mape, ki jih prenesemo imajo brezplačne posodobitve, kar nam omogoča, da smo vedno seznanjeni z vsemi spremembami cest.
Dodatne funkcije, kot so opozarjanje na prevelike hitrosti in približevanje železnic naredijo našo vožnjo enostavno. Funkcije in opozorila lahko mirno ugašamo in prižigamo. Tako si popolnoma prilagodimo navigacijo našim potrebam za kar najbolj udobno vožnjo.

Dodatne funkcije

Kar naredi Sygic navigacijo izredno učinkovito so njene dodatne funkcije, ki so:

  • 3D pogled
    Da si lažje vizualno predstavljamo, kje trenutno se nahajamo v mestu imamo funkcijo 3D pogleda. Tako lahko vidimo natančne modele stavb ter pokrajin direktno, ko se čez njih peljemo.
  • Dinamično razvrščanje
    Ker se lahko hitro uštejemo pri zamenjavi pasu in tako zgrešimo odcep na avtocesti nam Sygic to poenostavi z preprostimi animacijami, ki nam kažejo na kateri pas moramo zaviti, da pridemo na pravo pot.
  • Vodič po mestih
    Prikazuje razne točke zanimanje, ki so zanimive za turiste in obiskovalce. Tako bomo našli hotele, bencinske črpalke ali nakupovalne centre brez problema.

V isti kategoriji: