Prednosti uporabe Xerox laserskega tiskalnika

Barvni prah ima veliko prednosti pred črnilom

Tonerji ne vsebujejo navadnega črnila, kot ga najdemo v tiskalnih napravah inkjet. V njih se nahaja barvni prah, ki ga tiskalnik takorekoč zapeče na papir. Ta proces je izredno hiter in učinkovit. Omogoča pa nam tudi druge prednosti, kot so:

  • Prah se instantno posuši
  • Izredna natančnost tiska
  • Brez možnosti, da bi se prah razmazal po papirju in naši obleki, ter tako ustvaril madeže
Tonerji
Tako kot pri ostalih podjetjih, uporabljajo seveda tudi laserski tiskalniki Xerox tonerje odlične kvalitete.

Ker se barva zapeče na papir, ni možno, da bi se z njo umazali. Tako so madeži na oblekah, delovni mizi in drugje skoraj nemogoči.

Tako kot pri ostalih podjetjih, uporabljajo seveda tudi laserski tiskalniki Xerox tonerje odlične kvalitete. Te lahko dobimo marsikje na internetu. Odlična je denimo spletna trgovina Toner123. V ponudbi lahko tudi zasledimo nove tiskalne naprave različnih priznanih proizvajalcev.

Tonerji so zanesljivi

Ena izmed največjih prednosti, ki jo imajo laserski tiskalniki, je zanesljivost. To je tudi razlog, da jih uporabljajo skoraj vsa večja podjetja, organizacije, vlade ustanove ipd. Sam tiskalnik brez težav zdrži leta in leta neprestane uporabe. Toner pa je zmožen natisnili od 1.500 do 50.000+ strani. Veliko je odvisno od vrste tiskalnika, velikosti tonerja, ter dokumentov, ki jih bomo izdelali. To tudi pomeni, da proizvajalec Xerox zagotavlja, da je tiskalnik zmožen brez težav izdelati omenjeno količino dokumentov. To dejstvo pa podpira garancija in odlični servisi.

Brez možnosti izsušitve barve

Tonerji, kot prej rečeno, ne vsebujejo črnila. Barvni prah pa je suha barva, ki jo lahko laserski tiskalnik zapeče na papir. Tako se ustvari vodo-odporen tisk, ki se ne more razmazati. Prednost samih tonerjev pa je tudi ta, da se ne morejo izsušiti. Tako lahko brez težav tiskalnik uporabljamo za občasno tiskanje. Pri tem pa ne bo nevarnosti, da bi se barva izsušila.

V isti kategoriji: