Torbice

Ste ljubiteljice torbic in si vedno znova zaželite kakšno novo med svojimi modnimi dodatki? Torbice so resnično ena izmed najbolj priljubljenih modnih dodatkov pri ženskah, saj brez njih ne želijo nikamor. Moški po navadi vzamejo s sabo ključe, denarnico, telefon in se odpravijo na pot, pri ženskah pa to ne gre skozi. Torbice Poleg teh treh stvari, ki jih s sabo vzamejo moški, morajo ženske imeti še ličila, deodorante, parfume, robčke, pisalo, kakšno beležko, pribor za urejanje nohtov in še kaj bi se zagotovo našlo v ženski torbici. Čeprav se moški velikokrat norčujejo iz žensk, da zakaj le potrebujejo tako veliko torbico, kljub temu pa po navadi svoji dragi dajo še svoje stvari v torbico, da jim ni potrebno imeti vsega po žepih.

Torbice različnih vrst in velikosti

Torbica

Tudi tukaj so si moški in ženske precej različni. Če ima moški torbico za svoje potrebščine, bo ta le ena, ki mu bo zvesta na vsakem koraku, kar pa pri ženski vsekakor ne pride v poštev. Ženske morajo imeti več različnih vrst, velikosti in oblik torbic v svoji omari. Dejstvo je, da ženska nikoli ne bo nosila vedno isto torbico, ker spreminja tudi svoj stil oblačenja in vsaka torbica ne bo primerna k vsakemu stilu, ki ga bo izbrala. Pomembno je imeti torbico za elegantne večerje, torbico za druženje z prijatelji, torbico za prosti čas in nakupe, torbico za službo, ter vsekakor še kakšno torbico za rezervo. Pomembno je tudi koliko imajo torbice prostora, kajti nekatere morajo biti večje, da vanje spravijo več svojih potrebščin, druge pa malo manjše, ker bodo s seboj vzele le najnujnejše. Vse je odvisno kam se odpravljajo in kaj bodo počele, temu primerna bo tudi torbica, ki jo bodo vzele s sabo.

Za nekatere ženske pa so torbice le strastna zbirka

Kar precej žensk zbira torbice (www.lideja.com/torbe.html) zaradi svoje strasti do njih in samega občudovanja. Enostavno jih navdušujejo zaradi različnih oblik, velikosti, barv in jih zato tako rade zbirajo. Vsak človek ima svoje strasti, hobije, zbirke in stvari, ki jih rad počne in pri ženska je ena izmed zbiralstva prav ta, da rade zbirajo torbice in tudi druge modne dodatke, saj z njimi izgledajo čudovite, ko se kam odpravijo. Modni dodatki je za ženske zelo pomembni, saj jim daje še boljši videz, poleg tega kar so oblekle in kako so naličene.
https://www.youtube.com/watch?v=_AFYSat5uvM

V isti kategoriji: