Ste tudi vi ljubitelji sladkega?

Naj bo temna, bela, navadna, mlečna, lešnikova ali katerakoli druga – čokolada je sladka razvada, ki jo obožujemo praktično vsi. Čokolada ima tako zdravilne učinke, kot tudi učinke za razvajanje. Z njo lahko ravno tako masiramo ter se razvajamo tako od zunaj, kot tudi od znotraj. Ste že kdaj slišali za blagovno znamko Berryshka?berryshka Gre namreč za slovensko blagovno znamko, pod katerim imenom proizvajajo različne likerje, žganje ter seveda praline. Berryhska je namenjena vsem tistim ljudem, ki enostavno obožujejo sladko življenje.

Od kod izvira Berryshka?

Gre za slovensko družinsko podjetje, ki je nastalo daljnega leta 1989. Vse od takrat je iz leta v leto bolj priljubljena. Izhaja pa iz naravnih sestavin, med katerimi je najbolj znanja izvirska voda iz področja kočevskega pragozda. Na podlagi kvalitetnih sestavin nastajajo prav posebni okusi, ki vas zagotovo premamijo. Potrebno je poudariti, da ta družinska tradicija ne sega zgolj do meja sosednjih držav, marveč tudi v tujino. Gre pravzaprav za izdelke Berryshka, ki so bili večkrat nagrajeni na različnih sejmih ter kulinaričnih dogodkih. Cenijo jo tako v Angliji, kot tudi v drugih evropskih državah. Predvsem pa navduši tiste ljudi, ki so znani po tem, da so gurmani. Njihovi okusi se prepletajo in čokolada vam da prav posebno doživetje.

Kaj vse izdelujejo?

Ne izdelujejo pa zgolj praline oziroma sladko čokolado za razvajanje, marveč tudi (kot smo že zgoraj omenili), likerje ter različne vrste žganj. Ponovno se tudi pijača Berryhska odlikuje po edinstvenih okusih sadja in zelišč. Prava posebnost so okusi likerja iz gozdih sadežev, kot so robide ter borovnice. Vsekakor pa lahko pri njih poskusite tudi črni ribez, brin ter oreh. Zanimivi okusi, kajne?

Vsekakor gre za blagovno znamko, ki bo kot darilo navdušila vsakega posameznika. Gre za lepo oblikovane embalaže, ki so primerne tudi za obdarovanje. Blagovna znamka je le tista pika na i celotnemu luksuzu, ki ga Berryhska ponuja. Zatorej, če iščete posebno darilo za posebno osebo, potem so izdelki iz slovenske blagovne znamke zagotovo tisti, ki so primerni in bodo razveselili praktično vsakogar. Pa naj bo to ljubitelj čokolade ali pa preprosto ljubitelj zanimivih okusov pijače. Vsakomur svoje – zagotovo to v njihovih izdelkih najdete.

V isti kategoriji: