Za popestritev izgleda v vseh letnih časih

Zagotovo se tudi v vaših garderobnih omarah skrivajo številni šali, na katere ste že kar malce pozabili. Naj vas spomnimo, da s pomočjo takih kosov oblačil lahko zelo popestrite jesenski, zimski, pomladni in celo poletni videz. Nosite pa jih lahko na mnoge načine. V današnjem prispevku vam bomo posredovali zanimive nasvete, kako lahko še nosite šal. S takim načinom nošenja boste zagotovo očarali vse okrog sebe. Poleg tega vam bomo predstavili še vrsto šala, ki je v zadnjem času navdušil številne modne zasledovalce.

Kako lahko nosite šale?

Povedali smo že, da je obstaja nešteto možnosti, kako lahko nosite šal. Če želite, da boste šal uporabili za res nekaj posebnega, potem si ga lahko zavežete okoli pasu in ga uporabite namesto pasu. Če pri tem želite izgledati še bolj unikatno, potem si šal dajte okoli vratu in ga za pas samo zataknite.

Neurejena figa ali ruta je še eden od številnih možnosti, kako se lahko nosijo modni ali malo manj modni šali. Pri takem načinu nošenja morate šal zaviti okoli čopa ali fige.

Za super glamur videz svoj šal oblikujte v pentljo. Poskusite lahko tudi s pletenim vozlom, ki je drugačen na pogled in morda tudi nekoliko zabaven.

Modni šali z rokavi

Čeprav so šali z rokami že dokaj stara pogruntavščina, pa se nam zdi, da v zadnjem času opažamo vse več ljudi, ki jih nosi. Glavna prednost in hkrati tudi značilnost te vrste šala je njegov edinstveni videz. Če se boste za nakup tovrstnega šala odločili tudi vi, potem vam ne bo potrebno imeti rokavic. Pogosto vam bo ta pripomoček služil tudi kot bolero. Nosite ga lahko v vseh letnih časih, saj se pojavlja v številnih materialih. Najpogosteje so modni šali te vrste narejeni iz svile, kašmirja, čipk ter podobno.

Pestra izbira šalov ter ostalih dodatkov

Če vas je prispevek prepričal in bi tudi vi radi svoje bližnje očarali s posebnim nošenjem šala oziroma s šalom z rokavi, potem je čas, da šale vzamete iz predala. Če jih še nimate pri roki ali doma, potem jih lahko kupite v spletni trgovini. Na tem mestu vas preverjeno čaka najbolj pestra izbira.

Make up Revolution je priznana svetovna blagovna znamka, ki ponuja zelo učinkovita in obstojna ličila vseh vrst. Več o tej kozmetični blagovni znamki pa si preberite s klikom na povezavo.

Preberite si tudi zelo zanimiv prispevek, ki razloži, kako lahko zunanja svetila vplivajo tudi na večjo varnost vaše nepremičnine.

Ženske sandale se odlično podajo k vsem vrstam oblačil. Ko se temperature na začetku meseca maja začnejo počasi in vztrajno dvigovati, je čas, da začnemo nositi tudi sandale. Preberi več …

V isti kategoriji: