Kako nanašati puder in ostala ličila?

Danes vam bomo predstavili različne načine nanašanja pudra. Kateri so najbolj učinkoviti in kako puder, tonirano ali BB kremo nanesti najbolj enakomerno? Kozmetična znamka Nabla vam ponuja odgovor! Poleg različnih ličil vam namreč Nabla ponuja tudi kakovosten puder, ki ga ni težko lepo nanesti na obraz, še lažje pa je to narediti, če uporabite posebno gobico, ki daje odlične rezultate. Takšne ovalne oziroma jajčaste penaste gobice so v zadnjem času postale zelo priljubljene med vsemi, ki se radi ličijo. Pogosto pa jih uporabljajo tudi vsi, ki se profesionalno ukvarjajo z ličenjem, saj na tak način lahko ustvarimo odlično in enakomerno podlago čim bolj naravnega videza.

Se puder nanaša s prsti ali kako drugače?

Preden vam predstavimo izdelke blagovne znamke odlične kozmetike Nabla, naj vam razložimo vse o nanašanju ličil na obraz. Pri pudru je to odvisno od tega, ali je ta tekoč ali v prahu oziroma v kamnu.

Kozmetika Nabla

Slednjega se običajno nanaša s čopičem, medtem ko za tekoči puder v zadnjem času postajajo popularne različne gobice. Te so navadno jajčaste oblike, tako kot je tista, ki jo najdete v ponudbi znamke Nabla, in omogočajo, da puder ali tekočo podlago zelo lepo razporedite po koži. Nanos je tako bolj enakomeren, kot če bi uporabili le prste, saj se odvečen puder vpije v gobico.

Puder in gobica znamke Nabla

Nabla ima v svoji ponudbi različna ličila, med katerimi so tako pudri kot čopiči in gobice za nanašanje. Priporočamo vam nakup jajčaste gobice Nabla, ki ima ugodno ceno in vam bo dobro služila. Zaradi tega vam priporočamo, da ne kupite le ene. Takšno gobico Nabla lahko uporabite ne le za nanašanje pudra, ampak preizkusite tudi nanašanje senčil za oči z njo ali nanašanje rdečila za lica na enak način.

Seveda pa si oglejte tudi ostale izdelke, ki vam jih ponuja kozmetika Nabla, saj je med njimi veliko takšnih, ki se jih splača preizkusiti. Verjamemo, da boste tako z jajčasto gobico za nanašanje in razporeditev tekoče podlage kot z drugimi izdelki Nabla zelo zadovoljni, zato jih čim prej poiščite na spletu in si jih oglejte! Ne pozabite tudi na druge kvalitetne blagovne znamke, o ličilih znamke NYX smo več napisali v naslednjem prispevku: Profesionalna ličila kozmetične hiše NYX.

V isti kategoriji: