Nootropika Optimind in Lumonol

Ali ste eden tistih ljudi, ki iščejo najboljši dodatek, ki lahko izboljša vašo kognitivno in možgansko funkcijo? Iskanje je končano, saj je Lumonol že na voljo. Lumonol je bistven dodatek, ki je odgovoren za povišanje vaših splošnih kognitivnih zmogljivosti, koncentracijo, spomin in hitrost obdelave. Znano je, da je ta dodatek pomemben za izboljšanje delovanja možganov.

Kako Lumonol deluje?

Lumonol deluje na tri različne načine, ki vplivajo na vaš občutek za zvok, vid in dotik. Povečuje funkcijo nevrotransmiterjev vaših možganov, kar zmanjšuje stres, starost in tudi bolezni.

Ta dodatek vsebuje tri ločene mešanice, ki so označene kot spomin, energija in koncentracija. S pomočjo teh treh mešanic bo vaša kognitivna funkcija izboljšana. Tudi možgani bodo izločili degenerativne in škodljive strupe v telesu. Vaše telesne celice bodo ponovno zaživele in vaš fokus, spomin in koncentracija bodo zelo izboljšani.

Jemanje OptiMind-a ne priporočam nosečnicam ali osebam, mlajšim od 18 let. Preverite sestavine za morebitne alergije. Če jemljete katerokoli zdravilo ali imate že obstoječe zdravstvena težave, se pred začetkom jemanje novega dopolnilnega dodatka posvetujte z zdravnikom.

Ali lahko pijem kavo med jemanjem OptiMinda?

Nekateri ljudje med jemanjem OptiMind-a še vedno pijejo kavo, vendar ima lahko to negativne stranske učinke, odvisno od vaše tolerance za kofein. Posvetujte se z zdravnikom in preverite, kako se odzivate na OptiMind, preden ga poskusite v kombinaciji s kavo ali drugimi stimulansi.

Kateri alergeni so prisotni v OptiMindu?

OptiMind je brez glutena, konzervansov in primeren za vegetarijance! Prisotne so lahko sledi soje in koruze.

https://www.youtube.com/watch?v=TINXjuByiHU

V isti kategoriji: