Ali so poceni tudi kvalitetni tonerji?

Vsi uporabniki tiskalnikov se zavedamo, da bo ob neprestani uporabi kmalu na ekranu pisalo, da zmanjkuje barve in bomo morali kupiti novo, ki pa nas kar precej spravi v slabo voljo. Tonerji in kartuše so potrošni material za katerega moramo odšteti kar precej denarja, ki pa ob neprestani uporabi velikokrat zdrsi iz naše denarnice. Veliko ljudi se ne zaveda, da lahko visoko kakovostne tonerje dobimo tudi po zelo ugodni ceni, le malo iskanja pri različnih ponudnikih je potrebni. Bolje malo časa, kot nekaj več denarja. Kaj ne?

toner
Na tiskalniku poglejte znamko in model vašega tiskalnika, da boste lahko kupili pravi toner (oglejte si ponudbo na toner123), saj se ti razlikujejo med seboj. V spletno stran opišite kakšnega potrebujete in iskanje najcenejšega se lahko prične.

Za kaj so namenjeni tonerji?

Tonerji so namenjeni za tiste, ki želijo kvalitetno in hitro tiskanje. To je tiskanje slik in besedila s pomočjo praha in laserja tiskalnika. Tonerje ljudje velikokrat pomešajo z navadnimi kartušami, ker jim pravimo toner kartuše. Podjetja se veliko raje odločajo za laserske tiskalnike, ker ti delajo hitreje, tisk je dovolj intenziven in tudi natisnejo večje količine strani. Kvaliteta natisnjenih strani ne upada, ker ima dovolj veliko hitrost tiskanja. Ko se vaš tiskalnik pritožuje, da potrebuje nov toner, se čim prej odpravite v nakup novega, ki pa naj bo kvaliteten in ugoden, kajti velika uporaba tiskalnika zahteva kar precej tonerjev, ki pa vam bodo povzročili glavobole, če ne boste pazljivi na ceno.

toner

Kaj je boljše, tonerji ali kartuše?

Kaj je boljše in kaj je slabše je odvisno od vsakega posameznika. Tonerji se v večini uporabljajo za kakovostne slike in besedila, ki so lahko natiskana hitreje. Tiska jih prah s pomočjo laserja. Veliko podjetij se raje odloča za toner kartuše, kot pa za navadne kartuše, ker omogočajo kakovostno tiskanje in veliko več drugih podrobnosti. Kartuše pa so namenjene za preprosto tiskanje, ki včasih ni tako kvalitetno, vendar pa z njimi lahko precej privarčujemo. Kartuše se namreč lahko polnijo in s tem privarčujemo nekaj denarja v naših denarnicah. V njih je manj barve kakor v tonerjih in jih je za to treba večkrat menjati ali pa polniti.

V isti kategoriji:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *