Okrasni pokrovi rešujejo videz avtomobila

Ne bom jih imel, saj jih tako ali tako samo kradejo!

Kolesa na avtomobilu so nekakšna obutev vašega vozila, medtem ko so okrasni pokrovi platišč okrasek za to obutev. Sliši se zares enostavno, a vendar zakaj bi jih sploh potrebovali? Okrasni pokrovi se potem hitro umažejo, pa še kdo jih lahko ukrade.

Prav zares. Spominjam se, ko smo še živeli na drugem koncu mesta in čeprav je bil ta preden zelo varen, so vseeno sem ter tja iz različnih avtomobilov izginjale določene reči. Nič posebnega, pa vendar. No, ravno okrasni pokrovi so bili največkrat tarča in morda jih je samo nekdo potreboval za svoje vozilo, ampak vseeno ni bilo prijetno, če ste prišli zjutraj do avtomobila in videli, da mu nekaj manjka. Seveda, strinjam se, huje bi bilo, če bi manjkala kar kolesa, ampak zakaj vendar moji okrasni pokrovi? Sosed jih še ima! Pa ostali tudi in to vsi!
okrasni-pokrovi-2

Obstajajo v različnih barvah in oblikah

Okrasni pokrovi so namreč različnih oblik, dimenzij, barv in materialov in če ste si omislili takšne, ki so res lični, ste lahko že precej naredili za videz vašega avtomobila. Zadeva je izjemno enostavna, da ne govorim, da je praktična in poceni. Najprej naj razložim zakaj je praktična. Zato, ker ti pokrovi ščitijo kolesa pred manjšimi poškodbami in hkrati tudi pred umazanijo. Če le ta ne pride v kolo, je manjša verjetnost, da bo notranjost pričela rjaveti ali da bo prišlo do težav z zavorami.

Zaščita pred poškodbami je tudi zelo pomembna, saj je cena kakršnegakoli popravila na vozilu hitro več deset evrov, lahko pa gre tudi na sto evrov in več, medtem ko okrasni pokrovi stanejo zelo malo in posledično lahko za zelo nizko ceno preprečite kasnejši visok strošek. To je tudi eden od razlogov, da se vam splača kupite takšne, ki so izdelani iz boljšega materiala, saj bodo bolj obstojni in zdržali dlje časa.

Videz okrasnih pokrovov bo ravno tako prispevala k temu kako bo vaš avto videti na cesti in če ste ponosen lastnik svojega jeklenega konjička, vam bo to gotovo nekaj pomenilo. Če si boste torej izbrali lepši model, bo to za vas še posebej pomembno.

https://www.youtube.com/watch?v=BHpKBv7LKWQ

V isti kategoriji: