Brez ustrezne kotne pisalne mize ni primernega delovnega kotička

V teh časih so pisarniški prostori postali še kako zelo pomembni. Nekateri med vami ste morali pisarno na novo ustanoviti tudi v svojih domačih prostorih. Če ste se zasnove lotili dovolj preudarno, potem v delu uživate. V nasprotnem primeru pa boste morali zagotovo še kaj spremeniti, dopolniti, preurediti ali celo zamenjati kakšen kos pohištva, ki ni najbolj priročen.

V prvi vrsti je zagotovo ključno to, da je vaš domači delovni prostor strogo ločen od drugih prostorov. To pomeni, da nikakor ni priporočljivo, da službeno delo opravljate na mestu, kjer sicer jeste, se družite ali kaj podobnega. Če živite v manjšem stanovanju, je bilo snovanje takšnega kotička še veliko večji izziv. Veliko šteje tudi to, kakšno delovno mizo ste si postavili v prostor za delo. Izjemno dobro se obnesejo kotne pisalne mize, ki prinašajo dovolj prostora za brezskrbno, učinkovito in hitro opravljanje nalog.

Kotna miza z veliko delovne površine

Pravi pisarniški mački se zagotovo prav dobro zavedate vseh prednosti, ki vam jih ponuja kotna pisarniška miza. V prvi vrsti je to dovolj delovne površine, na kateri lahko prav vse razporedite pregledno. To pa omogoča, da se nalog lahko lotite precej hitreje pa tudi bolj produktivno.

A večja delovna površina še ne pomeni nujno najbolje opravljeno delo. Pomembne so še ostale karakteristike kotne pisarniške mize. Pri izbiri bodite najprej pozorni na širino, višino, globino, vrsto vrat pri predalih oziroma omaricah, ki so mizi dodane, na material oziroma na njegovo kakovost, na ročaje, ne nazadnje še na zasnovo vseh predalov in na barvne odtenke, ki se morajo dobro ujemati tudi s preostalimi kosi pisarniškega pohištva.

Kakšen pisarniški stol izbrati?

Kakovost dela v pisarni ni odvisna samo od zasnove mize, temveč zlasti od stola. Ob primerno izbrani kotni mizi naj stoji kar se da udoben pisarniški stol. V zadnjem času je veliko govora o tako imenovanih gaming stolih. Ste zanje že slišali? Če menite, da so namenjeni samo strastnim igralcem računalniških igric, se motite. Za njihov nakup se odločajo tudi najbolj zahtevni kupci, ki želijo v svojih domačih ali službenih pisarnah sedeti kar se da najudobneje.

In čeprav kotne pisalne mize in gaming stoli stanejo kar nekaj denarja, se investicija v takšne kose pohištva izplača že na kratki rok.

V isti kategoriji: