Celovita prenova spalnice in otroške sobe

Razmišljate o prenovi spalnih prostorov? Želite ustvariti sproščujoče in obenem romantično vzdušje v spalnici? Želite izbrati pohištvo za otroško sobo, ki bo spodbujalo otrokovo domišljijo? Potem obiščite salon pohištva, ki nudi vse, kar potrebujete za celovito prenovo spalnih prostorov. Strokovnjaki vam bodo svetovali tudi glede same razporeditve,števila elementov, velikosti postelje, posebnih dodatkov ter glede namestitve garderobne omare.

Prostore lahko popolnoma preoblikujete že z malce drugačno razporeditvijo posameznih elementov.

Majhna soba za dva otroka

Dober salon pohištva vam bo svetoval glede prenove večjih in manjših prostorov. V kolikor imate dva majhna otroka, ki ju želite namestiti v eno manjšo sobo, morate malce razmisliti o razporeditvi elementov. Potrebujete nasvet glede števila omar, velikosti postelj, števila pisalnih miz in stolov ter same umestitve v prostor. Majhen prostor lahko razdelite v dva dela z namestitvijo prehodne omare. vsak otrok ima tako dostop do svojega dela omare in police s svoje strani sobe, skozi omaro pa lahko pride na drugi del sobe. Na ta način sobo pregradite, da ustvarite vtis zasebnosti, a obenem prihranite veliko prostora, saj je predelna stena hkrati tudi omara. Namestite lahko tudi pograde z mostom, pod katerim naj bo omara za oblačila ali pa ena izmed pisalnih miz. Najbolje je, da se pred nakupom pohištva odločite za izris, ki ga nudi salon pohištva, za boljšo predstavo prostora.

Kako salon pohištva preuredi tudi majhno spalnico

Majhna spalnica ima zelo malo prostora za shranjevanje, zato morate izkoristiti vsak razpoložljiv centimeter. Obenem morate biti pozorni, da prostor ne bo imel preveč pohištva, saj vam bo grozil občutek prenatrpanosti in obenem bo slab zrak lahko povzročil tudi plesen. Prenovo majhne spalnice naj izvede salon pohištva, ki bo preučil razpoložljiv prostor in našel optimalen način za izkoristek. Veliko prostora pridobite z namestitvijo vgradnih omar, ki segajo od tal do stropa. Dodatno shrambo pridobite tudi z dvižno posteljo ali posteljo s predali.

Alergikom navadno salon pohištva svetuje čim manj odlagalnih površin, okraskov in drugih elementov, kjer se lahko nabira prah. Izberite torej bolj čiste in zračne linije, ki dopuščajo dovolj prostora za nemoteno gibanje.

V isti kategoriji: