Eccotemp ponuja elegantno alternativo konvencionalnim grelnikom vode

Mnenje – prenosni grelnik vode brez rezervoarja Eccotemp L5

Zdaj, ko grelniki vode brez rezervoarja izpodrivajo klasične modele z rezervoarjem, lahko vaše dejavnosti na prostem in družinske izlete izboljšate s prenosnimi enotami.

Izbira vrhunskega in znanega modela bo prinesla vse prednosti grelnika vode brez rezervoarja, znižala stroške energije in zagotovila neskončen tok tople vode.

Naš podroben opis prenosnega grelnika vode brez rezervoarja Eccotemp L5 razkriva edinstveno izbiro oboroženo s črpalko Flojet 12 V, 4.4 amp, ki lahko zagotovi 5 litrov na minuto. Uporabite ga za pranje avtomobilov, vročo prho ali kot dodatek k vašemu visokotlačnemu čistilcu. Privoščite si veliko količino vroče vode za vaše zunanje dejavnosti in čiščenje.

3 glavne značilnosti

1. Črpalka Flojet, 50 PSI, 5LPM

Črpalka 12volt Flojet se tesno poveže z modeloma Eccotemp L5 ali L10. Vgrajeni zaviralec pulziranja pospešuje nemoten pretok za delovanje brez akumulatorja.

Mehki amortizerji zmanjšujejo neprijetne vibracije in hrup med delovanjem. Ponaša se z materiali, odpornimi proti koroziji in najdaljšim trajanjem. Samosesalna črpalka bo delovala tudi, če je suha. 1/2-palčni priključki z zatičem omogočajo enostavno namestitev.

Z njim boste imeli vedno čist prho, medtem ko posebno cedilo Flojet poskrbi za zaustavitev umazanije in insektov. Ima 20-mrežni zaslon iz nerjavečega jekla za trdno nepropustnost. Vhod ohranja vaš tok pri polni hitrosti z omejevanjem nezaželenih izpadov, ki jih povzročajo delci v vodi.

2. Pogon na tekoč propan

Visokotehnološki grelec vode brez rezervoarja Eccotemp L5 deluje na tekoč propan, ki prinaša manjši račun za elektriko z odpravo izgube energije v stanju pripravljenosti, povezane s konvencionalnim modelom, ki mora ohraniti rezervoar vedno segret.

Modeli s plinom, kot je Eccotemp L5, ki ga poganja tekoči propan, zagotavljajo večji pretok v nasprotju z njihovimi električnimi kolegi. Vžig, ki ga napajajo dve “D” bateriji, je primeren za zunanje in druge nastavitve brez elektrike.

Eccotemp ponuja najbolj elegantno alternativo konvencionalnim plinskim in električnim grelnikom vode. Grelniki vode na tekoči propan običajno ne porabijo toliko kot električni modeli.

3. Energetsko učinkovit in okolju prijazen

Propanski sistem Eccotemp L5 zategne pas stroškom energije, kar predstavlja donosno nadgradnjo vašega doma. S stroški komunalnih storitev, ki lahko sežejo v nebo, ogrevanje vode s propanom ponuja stroškovno učinkovitost in zmanjšuje izgubo energije.

V isti kategoriji: