Ocena agregatov Predator 5500

5500 delovne / 6500 začetne moči

Ti Predator agregati so najbolj priljubljeni. Niso najmočnejši in niso najšibkejši. Toda za namene večine ljudi bodo več kot primerni. Ta model vam ponuja štiri vtičnice z napetostjo 120 V, vsaka na 15 amperih. Prav tako lahko napaja 240V vtičnico pri 30 amperih.

Skupna količina toka, ki ga ta generator lahko odda v danem trenutku, je 45 amperov pri 120V ali 22,5 amperov pri 240V. Maksimalni tok lahko doseže 54 amperov in 27,5 amperov. Čeprav lahko vsaka 120V naprava uporablja največ 15, ne morete nujno uporabljati štirih 15A naprav istočasno.

Kaj to pomeni za vas? Agregat Predator se lahko uporablja za vse naprave z nizko porabo energije. Lahko polnite svoje telefone, prižgete televizijo, napolnite prenosne računalnike in drugo majhno elektroniko. Lahko pa uporabite tudi nekaj večjih naprav. Z lahkoto bo napajal velik hladilnik, zamrzovalnik ali celo štedilnik, če je to edina naprava v vašem električnem krogu. Če ga uporabljate za kampiranje ali za zagon električnih orodij, je to več kot sprejemljivo. Toda, če ga želite priključiti na električno omrežje in uporabiti vsako napravo v vašem domu, kot je to običajno, obstaja velika verjetnost, da ne bo dovolj močan.

Omeniti je treba, da priključek 240 V ni isti, kot ga najdete na stenah vaše hiše. To so manjši zaklepni priključki, ki se uporabljajo posebej za generatorje, da se prepreči njihovo izpadanje in preprečijo nenamerno priključitev 120V naprave.

Če želite zagnati nekaj, kar zahteva 240 V, potrebujete poseben vmesnik. Na voljo so tri različne možnosti. Čeprav je strojna oprema podobna, sta gonila in električni sistem primerna za različne namene.

V isti kategoriji: