Značilnosti kosilnice Greenworks 25302 Twin Force G-max

Vedno je lepo imeti večja zadnja kolesa in majhna kolesa spredaj, z rahlim nagibom do sprednjega dela. To pomaga pri boljšem manevriranju kosilnice. Druga stvar, ki jo je treba vedeti pri akumulatorski kosilnici Greenworks 40V Twin Force 25302, da ročaji pridejo ločeno in potrebovali boste približno 5 minut za sestavljanje. Med montažo postane jasno, kako jo boste shranjevali, saj se ročaji zložijo eden na drugega, ko se kosilnica ne uporablja.  Oglejmo si ključne značilnosti vrtne kosilnice Greenworks 25302.

Večina uporabnikov se pritožuje glede števila hodov, ki jih potrebujejo za košnjo trave z električno kosilnico. Na podlagi osebnih izkušenj imam za njih koristen nasvet: travo kosite popoldan. Takrat je trava bolj suha in končni rezultat bo veliko boljši.

Preberite si še naslednji članek: Precizna tehtnica nam omogoča natančno tehtanje čebelnjaka

Vsaka izmed kolonij čebel doseže vrhunec pridelave medu. V tem primeru pa je dobro, če s čebelarsko tehtnico izmerimo vsoto celotnega pridelka.

Značilnosti kosilnice Greenworks 25302 Twin Force G-max:

  • Inovativna tehnologija Smart Cut.
  • Litij-ionska baterija G-Max 40V.
  • 5 nastavitev višine.
  • 50-centimetrska rezalna glava.
  • Dvojna rezila za boljšo učinkovitost.
  • Dvojna baterija za daljši čas delovanja.
  • Zmogljivost košnje 2-v-1 – zbiranje odpadkov na zadnji strani in mulčenje.

Dvojna rezila za boljšo učinkovitost

Dvojna 25-centimeterska rezila akumulatorske kosilnice Greenworks 40V Twin Force 25302 so zagotovo prednost, saj je zmogljivost dveh krajših rezil boljša od enega velikega rezila. Ta dva rezila se ne prekrivata, temveč se med delovanjem približata drug drugemu. Z dvojno obliko rezil se trava bolje poreže. In kot veste, se bodo manjši delci zlahka razgradili in tudi v vrečo bo šlo več odpadkov.

50-centimetrska rezalna glava

Široka 50-centimetrska rezalna glava pri tej akumulatorski kosilnici vam omogoča, da travnik pokosite bolj učinkovito, tako da zmanjšate število hodov, potrebnih za košnjo. V kosilnici je tudi ena ročica za nastavitev višine, ki nam pomaga pri izbiri 5 različnih višin rezanja, ki vašemu travniku zagotavljajo čist in enakomeren videz.

V isti kategoriji: