Otroško kolo Orbea

Podjetje Orbea se ponaša s skoraj stoletno tradicijo na področju razvoja vseh vrst koles, pri čemer nenehno premika meje v zvezi z njihovo učinkovitostjo in uporabnostjo. Tudi nova generacija športnih otroških koles Orbea ni izjema in je vnovičen dokaz zavezanosti podjetja k nenehnemu razvoju visokotehnoloških proizvodov in doseganju najvišjih zadanih standardov.
Ker ima podjetje svoj sedež v pokrajini Baskiji, ki je izrazito hribovita, ni naključje, da se njihova kolesa odlično obnesejo na hribovitih terenih in brezpotjih.otroška-kolesa
Najboljša kolesa so tista kolesa, ki se jih res vozi!

Trenutno lahko na spletni strani podjetja izbirate med različnimi modeli dovršenih športnih otroških koles. Ker podjetje pri izdelavi koles upošteva namen njihove uporabe, motorične in vozne sposobnosti otrok ter z ozirom na navedeno uporablja ustrezne materiale, boste ob nakupu športnega otroškega kolesa Orbea lahko prepričani, da bo vaš otrok pri vožnji tovrstnega kolesa užival in kolo ne bo ostalo pozabljeno nekje v prostoru, namenjenem shranjevanju koles. Vaši družinski izleti bodo za vas postali pravo zadovoljstvo, zlasti če ste tudi sami športni navdušenci in obenem gorski kolesarji. Kar 12 modelov otroških koles, predstavljenih na spletni je primernih za vožnjo po hribovitem terenu in brezpotjih. Nosijo oznako MX.

otroško-kolo

Lastnosti športnih otroških koles Orbea

Kot se za otroška kolesa spodobi, jih tudi podjetje Orbea ponuja v privlačnih trendovskih barvnih kombinacijah. Dobro je tudi vedeti, da lahko kolesa dobite v izvedbi za deklice in dečke. Kolesa odlikuje vrhunski okvir, na katerega vam Orbea daje doživljensko garancijo. Ker podjetje ničesar ne prepušča naključju, so vsi konstrukcijsko pomembni deli kolesa, kot so, krmilo, sedež, pedala in seveda okvir, izdelani v njihovi proizvodnji po strogih specifikacijah. Kompaktna in natančna geometrija Orbea koles vašemu otroku zagotavlja stabilnost tudi na zahtevnem terenu. Seveda ne gre zanemariti dejstva, da so kolesa opremljena z diskovnimi zavorami, kar sicer postaja industrijski standard. Vsekakor pa pri kolesu ne manjkata kakovostni menjalnik in odlično vzmetenje.

V isti kategoriji:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *