Pisane rute

Če imate obleko, majico ali pulover, ki se vam zdi malce dolgočasen in bi ga želeli nekako popestriti, so rute pravilna izbira. Gre za modni dodatek, na katerega velikokrat kar pozabimo, a sedaj spet prihaja v modo. Je praktičen in večnamenski, zato bo navdušil tudi vas.

Ogrnite si ramena

Obleke brez rokav so zelo priljubljene, sploh poleti, ko je vroče, ali pa na raznih slavnostnih prireditvah, kot so poroke in podobno. Proti večeru pa vas v takšni obleki zna zazebsti in nekatere si zato nase nadenejo jopico, spet druge pa raje zmrzujejo.

Jopice nikakor niso seksi in nikakor ne sodijo k takšni obleki. Rešitev v modnem smislu predstavlja plet, ki si ga odenete okoli ramen, vendar pa so ti navadno narejeni iz volne, ki je za tak namen na kak poletni večer lahko še vedno pretopel material. Zato so v ta namen najbolj praktične in estetske velike rute, ki jih lahko kot pareo uporabite tudi za to, da se vanje zavijete, ko pridete iz vode, ali pa takrat, ko na plaži skočite do bližnjega lokala, da ne hodite tja ravno v kopalkah.

Rute tako niso samo lepe, ampak tudi praktične. Zato mora imeti vsaka ženska celo zbirko različnih rut, ki jih lahko uporablja in nosi za različne priložnosti. Če ste pri drugih vrstah oblačil bolj minimalistične in prisegate na klasiko, si lahko ravno pri rutah zares date duška z živimi barvami in vzorci.

Zavežite si jo okrog vratu

Rute lahko okrog vratu nosimo na različne načine. Obstaja cela vrsta različnih vozlov, s katerimi jih lahko zavežemo, prav tako pa drugačen učinek dosežemo, če uporabimo manjšo rutico ali pa veliko ruto. Preizkusite različne možnosti in na tak način popestrite svoj videz!

Ruta kot trak za lase

Prav zanimivo pričesko dobite, če ruto zložite v trak in si jo zavežete okrog glave. Tak videz deluje zelo boemsko in seksi. Seveda pa lahko rute v laseh uporabite tudi na drugačne načine – tako, da z njimi prepletete lase na različne načine ali spletete kito, ki jo na koncu zavežete prav z ruto. Možnosti so skoraj neomejene! Na internetu si lahko pogledate različne možnosti, nad katerimi boste gotovo navdušene!

Ste pred nakupom športnih oblačil? S klikom na povezavo si preberite si katera športna oblačila so primerna za vas.

V isti kategoriji: