Profesionalna ličila kozmetične hiše NYX

Kozmetična hiša NYX je po celem svetu znana po tem, da izdeluje profesionalni make up za ženske. Kozmetično podjetje ima kar dolgo tradicijo, saj je bilo ustanovljeno leta 1999. Za ime podjetja pa je idejni ustanoviteljica Toni Ko iz Los Angelesa dobila navdih v grški boginji. Njihova profesionalna ličila so certificirana in priznana s strani organizacije Peta kot blagovna znamka brez okrutnosti do živali. Prav zato ponujajo široko paleto veganskih, okolju prijaznih izdelkov.

Navkljub temu, da je kozmetična hiša prisotna na tržišču že kar nekaj časa, je v zadnjih letih dosegla vrhunec prodaje in zaželenosti med ženskami po vsem svetu. Njihova impresivna in inovativna linija izdelkov za ličenje zajema drzne in nosljive barvne odtenke, a je hkrati dostopna po ugodnih cenah. Njihova profesionalna ličila množično uporabljajo na modnih revijah, modnih slikanjih in v televizijskih oglasih.

Promocija ličil v sodelovanju s spletnimi ustvarjalci vsebin

Eden izmed razlogov izjemne uspešnosti profesionalne linije ličil NYX je tudi v tem, da kozmetična blagovna znamka sodeluje s priznanimi lepotnimi blogerji in vloggerji. Te ženske in pa tudi moški imajo na svojih lepotnih kanalih na tisoče sledilcev, katerim predstavijo določen kozmetični izdelek s tem, ko ga uporabijo ali se z njim naličijo. Partnerstvo kozmetične blagovne znamke s temi osebami je za promocijo podjetja pomembno, saj imajo spletni lepotni blogerji velik vpliv na kupno moč določenega ličila,kot tudi na druge podobne izdelke, kot so npr. zobne ščetke.

kozmetika NYX

Kozmetična hiša jih velikokrat osebno povabi na sedež podjetja v Los Angelesu in jim tam ponudi številno paleto ličil, katero nato te osebe vzorčijo, preizkušajo in na koncu ocenijo. Pri tem kozmetični hiši tudi pomagajo pri razvoju profesionalnih ličil s tem, ko se pogovarjajo o izboljšavah, trendih in kaj ženske pravzaprav najbolj iščejo.

Profesionalna ličila NYX postavljajo trende v svetu kozmetike

Najbolje prodajani izdelki iz določene kozmetične linije podjetja so tisti, ki postavljajo trende v svetu kozmetike in profesionalnega ličenja. Pri ostalih kozmetičnih hišah se vedno nekako zdi, da niso dovolj drzni in inovativni, saj prodajajo le klasične rdeče šminke in zanesljiva črna črtala za oči.

Medtem, ko se blagovna znamka NYX zagotovo ponaša s številnimi klasičnimi ličili, pa imajo v svoji kozmetični liniji tudi mnogo inovativnih in drznih ličil, katera so na trgu prava senzacija. Ženske obožujejo njihove drzne palete za oči, šminke za ustnice v oranžnih barvnih odtenkih in kolekcijo črtal za oči, katera ponuja kar preko trideset različnih odtenkov. Bela črtala za oči pa predstavljajo velik uspeh, saj imajo neverjetne moči osvetljevanja.

Krema proti gubam prodira v kožne celice ter izboljšuje strukturo kože. 4D Hyaluron krema proti gubam je ena od najboljših izbir na trgu v tem hipu.

V isti kategoriji: