Cruelty-free kozmetika iz kakovostnih sestavin

Kozmetika Nabla je izredno kvalitetna, predvsem pa je pomembno to, da gre za crulety-free blagovno znamko. To pomeni, da njeni izdelki niso bili testirani na živalih. Večina proizvodov tudi ne vsebuje živalskih sestavin, torej so veganski. Vsekakor pa gre za blagovno znamko, ki se trudi biti čim bolj prijazna do vseh živih bitij in do narave, zato so tudi sestavine v njej čim bolj naravne, predvsem pa kakovostne.

Senčila, črtala za oči in druga kozmetika 

Ne glede na to, ali potrebujete senčila za oči, črtalo za oči ali ustnice, puder oziroma osvetljevalec, maskaro ali kakšne druge kozmetične izdelke, vam vse to po ugodnih cenah nudi kozmetika Nabla. V njihovi ponudbi so najrazličnejši dekorativni kozmetični izdelki, s katerimi se lahko čudovito naličite ter poudarite svoje atribute.

Kozmetika Nabla uporablja pigmente, ki so zelo intenzivni
Kozmetika Nabla osvetljevalec

Kozmetika Nabla namreč uporablja pigmente, ki so zelo intenzivni, zaradi česar z njimi lahko lepo poudarite oči, ustnice ali  druge dele obraza. Hkrati pa so zaradi velike intenzivnosti njihovi pigmenti tudi zelo obstojni, zato nanos zdrži cel dan, kar je še dodatna prednost. A ne le to: njihovi izdelki vas bodo navdušili tudi s svojo teksturo, ki omogoča izredno enostavno nanašanje.

Kozmetika Nabla ima odlične lastnosti

Na kaj vse je treba paziti pri izbiri kozmetičnih izdelkov oziroma kateri blagovni znamki se vam splača zaupati? Kot že rečeno, ima omenjena kozmetična blagovna znamka odlične lastnosti, zaradi katerih se jo res splača uporabljati. Naj vam še enkrat naštejemo vse njene prednosti:

  • cruelty-free blagovna znamka,
  • večina izdelkov je brez živalskih sestavin oziroma veganskih,
  • izdelki, ki so prijazni do vseh živih bitij,
  • izdelki, ki so prijazni do narave,
  • intenzivni pigmenti,
  • velika obstojnost,
  • enostaven nanos,
  • velika izbira različnih izdelkov,
  • ugodna cena.

Preizkusite kozmetiko, ki je prijazna do živali

Testiranje kozmetike na živalih nikakor ni potrebno, saj se danes da testiranja izvesti tudi na drugačne načine. Zato je prav, da smo potrošniki ozaveščeni in izbiramo cruelty-free blagovne znamke, ki vsebujejo tudi čim manj ali nič živalskih sestavin.

Veganski kozmetični izdelki so tako zagotovo najboljša izbira, še posebej, če izberete kakovostne, kakršne vam ponuja tudi kozmetika Nabla.

V isti kategoriji: