Zaščitimo prtljažnik avtomobila

Naš prtljažnik je en izmed najbolj pomembnih delov našega avtomobila. Tukaj pospravimo vso prtljago, ki jo potrebujemo za na pot. Vsak lastnik avtomobila se zaveda, da nošenje težkega tovora lahko sčasoma poškoduje prtljažnik, kar pokvari izgled notranjosti našega avtomobila. Korito prtljažnika varuje vsebino našega prtljažnika kot tudi sam prtljažni prostor. Poleg tega pa doda nekaj stila naši (mogoče) dolgočasni notranjosti avtomobila. Poglejmo si kaj vse nam lahko ponudi prtljažniško korito in kako si izberemo primernega.

Zaščita pred madeži in poškodbami

V našem avtu prevažamo mnogo stvari, ki nam lahko naredijo veliko škode ob najmanjši nepazljivosti. Živila nam lahko pustijo madeže, orodja naredijo raztrganine in družinski pes pusti praske. Poškodovana notranjost vozila resno zniža vrednost vsakemu avtu in pusti neprijeten vtis o vozniku. Korito prtljažnika nas ščiti pred vsemi temi nevšečnostmi.

Korito prtljažnika

Z majhno investicijo bomo zaščitili preprogo pred raztrganinami in madeži. Korito prtljažnika nam bo ščitilo notranjost avtomobila v vsakem vremenu, saj preprečuje vlagi, ostrim kamenčkom ter ostali umazaniji, da bi se nabirali na preprogi. Tako bo naše vozilo tudi izgledalo bolje, če se bomo kdaj odločili prodati avto, ki bo izgledal ohranjen, čist in redno vzdrževan.

Izboljšajmo izgled

Korito za prtljažnik lahko tudi namestimo, če je naša preproga že utrpela poškodbe. Če prekrijemo preprogo s koritom, bomo osvežili izgled našega avta in dodali malo prestiža. Obenem pa bomo ustavili nadaljnjo izrabo notranjosti avtomobila.

Korita so narejena tako, da dodajo nekaj mehke obloge za občutljiv tovor in ji obenem preprečujejo, da bi drsela med vožnjo. Lahko si izberemo tudi posebne vreče, ki preprečujejo, da bi prtljaga se prevrnila in povzročila škodo.

Zaščita za vsa okolja

Bolj kvalitetne izvedbe korit za prtljažnik imajo zaščito pred vsako umazanijo, ki jo lahko prinesemo v avto. Umazane tačke psov, mastna orodja ter živila ne bodo prišla do naše preproge. Taka korita so narejena iz plastike in gume ter nudijo odlično zaščito pred:

  • Ostrimi orodji, ki lahko povzročijo raztrganine
  • Umazanimi tačkami živali
  • Politjem živil
  • Snegom, blatom ter ostalo umazanijo
  • Veliko izbira za naš stil

Korita, ki jih lahko namestimo v prtljažnik pridejo v mnogih izvedbah. Izberimo si svoj stil in z majhno investicijo zavarujemo kvaliteto notranjosti našega avta. Neglede na to kakšno vozilo uporabljamo, lahko izberemo korito, ki nam bo nudilo določeno mero prestiža in zaščite, ki jo potrebujemo pri vsakodnevni uporabi avta, kombija ali SUV-ja.

V isti kategoriji: