Leseni poganjalčki

Leseni poganjalčki so vedno bolj popularni po celem svetu. Njihova struktura je enostavna za vsakega otroka in mu omogoča čimprejšnje ravnotežje, ki ga otrok potrebuje. Če otroku kupimo navadno kolo z pomožnimi kolesi, bo ta pozneje dojel, da za vožnjo potrebuje ravnotežje, ker bo vedno vedel, da ga ščitijo pomožna kolesa. Leseni poganjalčki pa otroku izboljšujejo ravnotežje, saj se požene z nogami in jih nato dvigne, da se lahko pelje in s tem lovi ravnotežje. Na njih se otroci tudi počutijo bolj varne, saj z nogami sežejo do tal in vedo, da se bodo pravi čas lahko zaščitili pred neprijetnimi padci.leseni-poganjalec

Od katerega leta dalje so primerni leseni poganjalčki?

Vsekakor je potrebno vedeti, kdaj otroku kupiti leseni poganjalček in kdaj je ta pripravljen nanj. Nekateri rezultati so pokazali, da leseni poganjalčki niso primerni za otroke mlajše od 2. let. Seveda veliko staršev kupi poganjalčke pred drugim letom, ker so mnenja, da zna njihov otrok odlično hoditi in je zanj primeren tudi leseni poganjalček, ampak se motijo. Svetujemo vam, da z njim počakate vsaj do 2 leta starosti, ker le ta ni primeren za mlajšega otroka. Dobro je vedeti kaj kupimo otroku in se pred nakupom dobro pozanimati, kdaj je otrok primeren za določene igrače. Kot vsak starš želimo svojim otrokom le najboljše in je pomembno, da smo seznanjeni tudi katere predmete in igrače živijo v njihovem svetu, da nebi pozneje obžalovali, ker nismo počakali še kakšno leto z nakupom.

Leseni poganjalčki so odlično darilo za otroke

Včasih veliko razmišljate »kaj otroku kupiti za darilo?« ker vas je vsekakor strah njegove zavrnitve. Otrok svoje veselje in razočaranja pokaže takoj in če darila ne bo vesel boste ugotovili v njegovem pogledu in izrazu na obrazu. Ampak verjemite, da lesenega poganjalčka ne bi zavrnil noben otrok, saj so to njihove večne sanje, še posebej pri fantkih, ki nato imajo željo po vedno večjem kolesu in nato motorju. Leseni poganjalčki pa se le njihov začetek. Vsi otroci hrepenijo po vožnjo z kolesom, avti, rolarji, rolkami, skiroki in podobnimi stvarmi. Leseni poganjalčki pa so odlični začetek, ki ga potrebuje vsak otrok za nadaljno ravnotežje pri teh konjičkih.

V isti kategoriji:

Add a Comment

Your email address will not be published.