Gumi tepihi za avto

Kvalitetna dodatna oprema za avto lahko pripomore k zmanjšanju stroškov vzdrževanja vašega jeklenega konjička. Predvsem zaradi visokih stroškov nakupa novega avtomobila je dobro razmisliti o dodatni opremi. Le ta bo podaljšala življenjsko dobo materialov, ki se sčasoma prej uničijo kot samo vozilo.gumijaste-avto-preproge 

Zaščita tal v avtomobilu

Gumi tepihi za avto (withcar.si) so narejeni z namenom talne zaščite. Imajo protidrsne lastnosti in so nepremočljivi. Poleg tega ščitijo noge pred zdrsom s pedalov, kar poskrbi za varno vožnjo. Tla avtomobila ščitijo pred tekočino, snegom ali dežjem. Nenazadnje lajšajo tudi čiščenje in sesanje tal. Ko kupite avto ima ta večinoma gumi tepihe v ceni. Le ti pa se sčasoma izrabijo in nimajo več prvotnih lastnosti. Izgubijo protidrsne lastnosti, lahko pa se celo preluknjajo in tako ne nudijo več zaščite za tekočino. Serijski tepihi so velikokrat nekvalitetni, zato jih je dobro zamenjati z novimi.

Katere gumi tepihe izbrati?

gumi-tepihi

Najbolje je seveda izbrati tepih, ki je narejen posebej za vašo znamko avta. Tak tepih se bo popolnoma prilegal na robove tal in bo s tem zagotavljal optimalne lastnosti. Če izberete tepih, ki se ne prilega, proizvajalec namreč ne zagotavlja natančnega oprijemanja, kar lahko vodi do zdrsov. Prav tako bo zaradi odvečnih ali nezadostnih robov zaščita pred tekočino manjša. Tako vam nakup tepiha, ki se ne prilagaja obliki tal, prej škodi kot koristi. Tudi če dobite poceni ponudbo za tepihe, premislite o tem, koliko več bi dobili za malo več denarja.

Kje kupiti kvalitetni tepih?

Izbira je velika, kljub temu, da ste omejeni na znamko svojega avtomobila. Enostavno je tepihe naročiti preko spletnih trgovin. Prednosti nakupa preko spleta so številne. Naročilo lahko namreč oddate kadarkoli, kjerkoli. Večina proizvajalcev vam garantira vračilo denarja, v kolikor z izdelki ne bi bili zadovoljni. Prav tako je za nakupe nad določenim zneskom dostava na vaš dom brezplačna. Naročene izdelke na dom prejmete zelo hitro in tako vam ni treba porabljati dodatnega časa za odhod v trgovino.

https://www.youtube.com/watch?v=qu6wtnmO–M

V isti kategoriji: