Gostovanje spletnih strani za manjša podjetja

Večja podjetja imajo svoje strežnike, na katerih deluje celoten programski, internetni in intranetni sistem, ki ga uporabljajo za svoje poslovanje. Pri tem njihovi zaposleni skrbijo za vzdrževanje, upravljanje in vzpostavitev določenih programov.

Manjša podjetja pa si tako zmogljivega sistema ne morejo privoščiti, poleg tega pa za svoje poslovanje potrebujejo le eno ali dve internetni mesti. Prav zato gostovanje spletnih strani predstavlja učinkovito izbiro, saj se paketi prilagajajo potrebam podjetja. Navkljub mnogo nižjim stroškom, pa podjetja svojim kupcem še vedno nudijo dobro uporabniško izkušnjo iskanja informacij in nakupov na njihovih internetnih mestih.

Internetni gostitelj nudi predvidljive mesečne stroške

Gostovanje spletnih strani je odlična izbira pri vseh manjših podjetjih, saj nudi fiksne mesečne stroške, ki so vnaprej določeni in za podjetje predvidljivi. V ceno paketa pa ni vključeno le delovanje internetnega mesta, temveč tudi informacijska podpora, ki je podjetjem na voljo vse dni v tednu. To je še posebej pomembno, kadar ima podjetje svojo trgovino, kjer vsakršen izpad ali motnja v internetnem omrežju predstavlja finančno izgubo.

Kaj vključujejo paketi za delovanje internetnih mest?

Gostovanje spletnih strani je za manjša podjetja koristno tudi zato, ker se s svojimi paketi lahko prilagaja potrebam podjetja. Prilagodljive izbire in prilagojeni načrti tako zajemajo implementacijo različnih dodatkov, kot so različni strežniški viri, neomejeni prostori na hitrih SSD diskih, namestitev aplikacij, IP naslovi, SSL certifikati in gostujoče domene. Gostujoči paketi lahko vključujejo tudi lastnosti, kot so neomejen zakup MySQL baz in elektronskih poštnih predalov, DNS zapisi, cPanel nadzorne plošče in PHP različice od številke 4.4. do 7.

Strežniki omogočajo hitro nalaganje internetnih mest

Podjetja lahko gostujoče pakete zakupijo in naročijo pri internetnem gostitelju www.domovanje.com, ki nudi ugodno gostovanje spletnih strani. Vsi njihovi zakupljeni paketi omogočajo hitro nalaganje internetnih mest, saj imajo zmogljive strežnike. Hitrost nalaganja pa je za poslovanje podjetij zelo pomembna.

Hitreje kot se internetno mesto naloži, več možnosti je, da bo internetni obiskovalec in potencialni kupec na spletu tudi ostal in si ogledal ponudbo in izdelke podjetja. Če ima podjetje na internetnem mestu veliko količino slik, videoposnetkov ali pa ima celo trgovino, tedaj je izbira paketa z bolj zmogljivimi strežniki in hitrostjo nalaganja tudi ustreznejša  rešitev.

V isti kategoriji: