Odlično web gostovanje

Kaj pričakujete od spletnega gostovanja? Kakšno mora biti, da ste z njim zadovoljni? Večina uporabnikov te spletne storitve bo odgovorila, da mora biti gostovanje spletnih strani predvsem zanesljivo, saj je to zelo pomembno. Poleg tega pa je večina uporabnikov vesela tudi, če to storitev dobijo po čim bolj ugodni ceni …odlicno-web-gostovanje

Gostovanje za vas

Tudi vam je verjetno pomembno, da je vaše web gostovanje zanesljivo in poceni – le kdo si ne želi tega? Vendar pa takšnega gostovanja ni vedno lahko najti, poleg tega pa ima prav vsak uporabnik še dodatne zahteve.

Pri večini ponudnikov lahko izbirate med različnimi paketi, ki se v osnovi razlikujejo predvsem glede na količino prostora, ki ga nudijo uporabniku oz. njegovi spletni strani. Najbolj osnoven paket ima navadno 1 GB prostora, kar je za gostovanje preproste in ne preveč kompleksne spletne strani brez baz, več kot dovolj. Poleg samega spletnega gostovanja boste v paketu dobili še možnost uporabe poštnega predala.

Bolj zahtevni uporabniki bodo za svoje spletne strani potrebovali več prostora, prav tako pa jim je pomembno, koliko prometa bodo prenesli strežniki, na katerih gostuje njihova spletna stran, koliko domen imajo lahko v enem paketu, koliko poštnih predalov, baz in podobno.

Pri izbiri je pomembno tudi to, kakšna je nadzorna plošča, saj je uporabniku pomembno, da omogoča čim bolj enostavno uporabo oziroma lahko brez težav spreminjajo svojo spletno stran in vse v zvezi z njo. Še ena zahteva, ki je zelo pomembna, pa čeprav le malo ljudi pomisli nanjo, pa je varnost …

Varno web gostovanje

Vdori so na spletu vsakodnevna stalnica. Prav tako različne zlonamerne kode in virusi. Zato je zelo pomembne, da so vaše spletne strani zaščitene pred njimi, še posebej, če gre za spletne strani, ki jih uporabljate za izgradnjo posla oziroma za spletne strani, kamor vaši obiskovalci vnašajo občutljive podatke – kot so recimo osebni podatki, številke kreditnih kartic in podobno. Takšne spletne strani so na primer spletne trgovine.

Ko izbirate gostovanje, vsekakor razmišljajte tudi o tem, kakšno stopnjo varnosti vam nudi ter kako so vaše spletne strani zaščitene. To je zelo pomembno, zato tega ne pustite vnemar – ne pustite se zavesti le nizki ceni ali drugim kriterijem, ampak pri izbiri razmišljajte predvsem o varnosti in o zanesljivosti ponudnika! Zaupajte tistemu, ki vam lahko nudi oboje, saj boste le tako z gostovanjem tudi zadovoljni.

Vsi, ki obvladate internet ali ste preprosto vsak dan na njem zaradi službe ali hobijev, dobro veste kako pomemben je lahko kvaliteten router. Zagotovo velja, da ASUS routerji spadajo v sam vrh blagovnih znamk. Preberite si tudi o tem, kako poteka izdelava spletnih trgovin Novo mesto.

V isti kategoriji: