Dvostopenjska snežna freza je zasnovana za več snega

Z vidika uporabnikov, ima snežna freza Troy Bilt Storm 2410na voljo štiri kontrole. Na levi ročici je vzvod. Potisnite ga navzdol in sveder se bo aktiviral. Na desni ročici, če potisnete ročico navzdol, bo aktiviran samovozen način naprej ali nazaj.

Na sredini je krmilna palica na levi strani, ki nadzoruje levi ali desni žleb. Žleb je možno vrteti za 200° stopinj. Uporabnik mora še vedno ročno premikati žleb navzgor ali navzdol. Palica na desni nadzoruje vašo hitrost naprej ali nazaj.

Na palico, ki nadzoruje žleb, se je malo težje navaditi. Pritisnite rdeči gumb in premaknite palico levo ali desno. Včasih se zdi, da pritisnete na rdeč gumb, vendar se ne bo obrnil. Ko smo z njim delali dobrih deset minut, smo se hitro navadili in bilo je precej enostavno.

Snežna freza Troy Bilt Storm 2410 je opremljena s polnimi pnevmatikami. To pomeni, da ne potrebujejo zraka in ne bodo nikoli spustila, kar je vedno plus v zimskem času.

V rezervoarju je okoli 2 litra bencina. Nikoli nismo naredili testa, vendar smo lahko očistili štiri velike dovozne ceste, ne da bi snežno frezo Troy Bilt Storm 2410 morali ponovno napolniti. Slike si lahko ogledate spodaj in dobite predstavo o velikosti dovozov.

Na sprednji strani stroja je žarnica, ki pomaga pri osvetljevanju vaše delovne smeri. Na sprednji strani stroja je palica za čiščenje v primeru, da se žleb ali enota preveč napolni s snegom.

Jaz imam enostopenjsko snežno frezo in medtem ko to naredi moje življenje lažje, me po končanem delu bolijo ramena in hrbet. S to snežno frezo, ki opravi precej dela, samo hodim za jo in nič me ne boli, ko končam.

Ne glede na to, kako globok ali težak je sneg, je ta snežna freza rezala skozi kupe. Prijatelj je sedel v Ventrac (traktor) in zgradil kupe, ki so simulirale konec dovoza, kjer plug odlaga tono snega. Tudi z velikim kupom je snežna freza šla skozi brez kakršnih koli težav.

Čeprav je bila ročica za krmiljenje žleba nekoliko trdna in se je bilo težko navaditi, smo na koncu uspeli in z lahkoto upravljali. Če vprašate mene, so imele pnevmatike svoje prednosti in slabosti.

V isti kategoriji: