Tekalna steza Sole F63

Ste se naveličali klasičnih modelov tekalnih stez? Iščete nekaj novega, nekaj kar bo doprineslo neke spremembe med vašo vadbo? Potem je za vas prava izbira tekalna steza Sole F63!

Sole F63 ima enostavno zasnovo, katera omogoča uporabnikom enostavno uporabo. Piko na i pa tej napravi dodajo izjemne funkcije, katere bodo zadovoljile potrebe vsakega uporabnika tovrstnih stez. Povrhu vsega pa vas bo zagotovo navdušila tudi ugodna cena.

Motor

Si želite tekalne steze, katera bo zdržala naporne treninge brez nepotrebnega pregrevanja in morebitnih prekinitev? Potem je steza Sole F63 zagotovo prava izbira. Motor je zmogljiv in deluje brez morebitnih prekinitev, kos pa je tudi najzahtevnejšim treningom.

F63

Hitrost in naklon

V kolikor vam najvišja omogočena hitrost ne ustreza, lahko svoj trening dodatno otežite z dvigom steze. Omogočen imate naklon vse do 15%. Kontrolni gumbi za nastavitev naklona se nahajajo na ročkah in je tako menjava naklona še toliko bolj enostavna.

LCD zaslon

Ta model ima precej manjši zaslon od ostalih modelov te vrste. Njegova velikost je 6,5˝, kar pa še vedno zadošča za vpogled različnih podatkov med in po samem treningu. Enostavno lahko tudi izberete in nastavite program vadbe, saj jih imate že 10 nameščenih.

Poleg omenjenega pa ima tekalna steza Sole F63 možnost povezave preko modrega zoba, možnost priklopa mp3 predvajalnika, držalo za steklenico, ipd. Skratka vse kar potrebujete za efektiven trening, se strinjate?

Wordpress website enhanced by true google 404